Další

Nejhezčí topinkovače: Retro i nádherné moderní kousky

Nejhezčí topinkovače: Retro i nádherné moderní kousky

Topinkovače mají jedinou funkci – připravit vám chutný a křupavý chléb. Tyto přístroje tak dokážou chutnou snídaní zpříjemnit nejedno ráno. Stejně jako všechny ostatní spotřebiče do kuchyně musí ale kromě svých praktických funkcí splňovat i funkci estetickou. Musí se prostě líbit. V článku proto přinášíme 3 tipy na topinkovače s nejvyladěnějším designem.

Lauben 4 Slice Toaster 1500BC

Výkonný topinkovač Lauben 4 Slice Toaster 1500 BC vás svým prémiovým a elegantním designem doslova okouzlí. Materiálem je kvalitní nerezová ocel, díky které má topinkovač také snadnou a nenáročnou údržbu. Navíc je velmi praktický. Díky 4 slotům si v něm můžete udělat až 4 topinky najednou a rychle tak připravit snídani pro celou rodinu. Kromě toho však nabízí i další praktické funkce – má 2 ohřívací mřížky pro rozpékání dalšího pečiva a umí také rozmrazovat či opětovně ohřívat vychladlé pečivo. Díky 6 stupňům úrovně propečení si s ním vždy můžete připravit přesně takové pečivo, na jaké máte zrovna chuť. Přístroj je navíc designově sladěný s rychlovarnou konvicí Lauben Kettle 17BC. Dohromady tak tvoří skutečně nádhernou dvojici praktických spotřebičů, která se stane ozdobou každé kuchyňské linky.

Tefal TT 640810

Topinkovač Tefal TT 640810 je elegantní a krásný díky svým jednoduchým a čistým liniím v moderním stylu, které dále podtrhuje praktický displej. Proto se může stát ideální volbou do moderně laděné kuchyně. Dokáže připravit 2 topinky současně a jeho příkon se pohybuje na úrovni 850 W, díky čemu může nabídnout i úsporu energie. Disponuje až 7 stupni intenzity opékání pečiva. Vždy si proto můžete připravit přesně takový chléb, na jaký máte zrovna chuť. Samozřejmostí je pak také funkce rozmrazování pečiva.

Gorenje T 900RL

Topinkovač Gorenje T 900RL potěší milovníky retro stylu. Pokud preferujete historický vzhled spotřebičů a do tohoto stylu ladíte i vaší kuchyni, je proto pro vás ideální volbou. Topinkovač se ovládá pomocí 3 jednoduchých tlačítek a otočného kolečka, s jehož pomocí si můžete vybrat jeden ze 7 stupňů intenzity opékání pečiva. Přes retro vzhled jsou pak moderní funkce samozřejmostí. Topinkovač nabídne funkci automatického vypnutí i vysunutí toastu, rozmrazování pečiva či ohřev vychladlého pečiva. Příkon není nijak závratný, pohybuje se na úrovni 1 000 W, proto lze přístroj zařadit mezi ty úspornější topinkovače. Připravit dokáže 2 topinky současně, proto se lépe hodí do menších domácností.