Horoskopy

Nejkrásnější lidé dle horoskopu: Které znamení má sklony ke kráse?

Nejkrásnější lidé dle horoskopu: Které znamení má sklony ke kráse?

Pod pojmem nejkrásnější si každý z nás představí něco jiného. Co se týče vzhledu, máme rozhodně rozdílné preference. Někdo má raději vyšší a útlé postavy, další spíše urostlejší a co teprve typ pleti či barva vlasů. Z některých znamení však vyzařuje vnitřní krása neboli charisma. Ne každý jej má a rozhodně nelze koupit nebo jen tak získat. Která znamení jsou považována za krásná, a hlavně co je na nich krásné, to se dozvíte v článku.

Beran (21. 3. – 19.4.)

Přitahují zejména svou vášnivou a sebevědomou povahou, která z nich vyzařuje. Jejich přirozené charisma a vůdčí osobnost je doslova magnetem pro ostatní. Nebojí se riskovat a rádi zkouší nové věci. Výrazné obočí často naznačuje jejich divokost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Mají jemné a něžné rysy obličeje. Jejich krásné oči a půvabné rty jim navíc dodávají přirozený šarm a půvab. Vyzařuje z nich klid a vyrovnanost, kterou na nich druzí oceňují. Pro ně typická rozhodnost a vytrvalost je taktéž pro některé velkým lákadlem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jejich přirozený šarm a důvtip se jim zrcadlí v očích. Oplývají skvělými komunikačními dovednostmi, což z nich dělá zajímavé. Na půvabu jim také dodává schopnost, snadno se přizpůsobit, jsou takovými chameleony ve společnosti.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro ostatní jsou atraktivními zejména kvůli své hluboké emoční inteligenci, která jim umožňuje, navázat pevné vztahy. Jejich intuice je málokdy zradí, proto jsou výbornými protějšky pro partnerské vztahy.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Všichni víme, že lvi jsou pomyslní králi nejen přírody, ale také společnosti. Potřebují být neustále oslavováni, což je možná také důvod, proč z nich neuvěřitelně sálá sebevědomí, které upoutává pozornost, ale zároveň budí respekt, díky kterému si budují své vůdčí postavení. Jejich velkorysost a vřelost je pak činí velmi přitažlivými.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Díky svým přirozeným sklonům k organizování a racionálnímu uvažování vyčnívají z davu. Jejich nejsvůdnější vlastností je právě analyzování, které využívají při řešení problémů. Skvělé přátele a partnery z nich dělá jejich laskavá a starostlivá povaha.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Okouzlí zejména svým přirozeným smyslem pro rovnováhu a harmonii, proto je lidem tak příjemné, být v jejich blízkosti. Mívají kolem sebe neviditelnou auru, která přesahuje jejich fyzický vzhled.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jejich výrazný a silný pohled, který odráží hloubku a intenzitu jejich emocí, uhrane nejednu duši. Protože se bojí, že jim někdo ublíží, nejsou příliš otevření, proto na druhé působí tajemně až záhadně, což spoustu lidi přitahuje.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kam vstoupí, tam se místnost prozáří jejich skvělou energií, která je téměř nakažlivá. Pro druhé jsou zajímaví především svou dobrodružnou povahou, spontánností a optimismem, který vnáší do téměř každé situace.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jejich nejvíce přitažlivou vlastností je vnitřní síla a odolnost, s čímž možná také souvisí jejich sklony k workoholismu. Neúnavně pracují na svých cílech, avšak při tom si stále zachovávají svou skromnost, což je činí krásné uvnitř i navenek.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Dokáže zaujmout na první pohled svou výstředností. Jde o originální bytosti, které se nebojí být inovativní, pokrokoví a jít tzv. proti proudu. To jsou hlavní rysy, kterými dokáže zaujmout.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jejich vnitřní krása tkví v jejich kreativitě a schopnosti, soucítit s druhými. Mají hlubokou emoční inteligenci, která jim umožňuje velkou empatii. Jsou pro ně typické jemné rysy, které odrážejí jejich uměleckého ducha. Hledají krásu a smysl v okolním světe. Bývají nesobečtí a dokáží s druhými navázat hluboké vztahy.