Horoskopy

Čeho se jednotlivá znamení horoskopu nejvíce obávají?

Čeho se jednotlivá znamení horoskopu nejvíce obávají?

Způsoby a míru prožitku strachu a obav má každé znamení jiné. Každé znamení se také obává něčeho jiného. Z čeho mají jednotlivá znamení největší obavy?

Beran

Obává se porážky a díky této obavě se prosazuje za každou cenu. Má často pochybnosti o svých schopnostech a tak na sebe klade vysoké nároky.

Býk

Má velký strach ze změn, potřebuje mít neustále pocit stability. Nerad vystupuje ze své komfortní zóny. Potřebuje mít vše pod kontrolou, strachuje se o své jistoty.

Blíženci

Mají panický strach z rutiny a nudy. Stresuje je fakt, že nejsou středem pozornosti, neboť se jedná o znamení činorodé a aktivní. Obávají se nepochopení.

Rak

Je závislý na emocionální podpoře a povzbuzování. Obává se odmítnutí. Díky své citlivé povaze se jen velmi těžko vyrovnává s neplánovanými změnami a nenadálými situacemi.

Lev

Toto silné znamení máloco zastaví. Je sebejisté a chová se majetnicky. Obává se ponížení a veřejné ostudy. Má strach z pocitu, že není dostatečně milováno a obdivováno. Má strach ze své bezvýznamnosti.

Panna

Je zodpovědná a spolehlivá. Obává se nedodržování vymezených pravidel a řádu. Děsí ji chaos, nepořádek a myšlenky na to, že není potřebná a užitečná.

Váhy

Nemají rády konflikty. Mají obavy ze zodpovědnosti a závislosti na partnerovi. Strachují se toho, že budou muset brát ohledy na druhé. Nerady dělají kompromisy.

Štír

Má strach z toho, že vyjdou na povrch jeho nejistoty. Málokoho si díky tomu pustí k tělu. Obává se neúspěchu, děsí jej emocionální závazky.

Střelec

Miluje volnost a z ní pramení i jeho obavy. Má totiž strach, že o ni přijde. Miluje nové a vzrušující zážitky, které mu právě volnost přináší. Má obavy z vlastní bezvýznamnosti.

Kozoroh

Je velmi ambiciózní a touží mít vše pod kontrolou. Má obavy z toho, že selže nebo bude druhým na obtíž.

Vodnář

Nemá rád, když je omezován a omezování patří mezi jeho strachy. Velkou obavu má z toho, že bude vyloučený ze společnosti, neboť se jedná o znamení velmi společenské. Samota jej přímo děsí.

Ryby

Rodina a přátelé jsou pro ně vším a díky tomu se bojí samoty. Potřebují kolem sebe lidi, kteří jim dodají pocit stability. Obávají se bezmoci a závislosti.