Krása a módaPleť

Nejlepší make-up pro zralou pleť: 5 tipů pro rok 2024

Nejlepší make-up pro zralou pleť: 5 tipů pro rok 2024

Make-up pro zralou pleť není vůbec snadný na výběr, protože pamatujte na to vybrat produkty, které nezvýrazní vrásky a suché skvrny, ale naopak pleť zjemní a dodají jí mladistvý vzhled. Existuje mnoho produktů speciálně navržených pro zralou pleť a obsahují hydratační složky, jako je kyselina hyaluronová, vitamín E nebo koenzym Q10. Dnes jsme si pro vás tedy připravili pár makeupů, které jsou pro zralou pleť dokonalé.

L’Oréal Paris Age Perfect kolagenový make-up pro zralou pleť

Tento make-up je speciálně navržen pro zralou pleť a obsahuje kolagen, který pomáhá vyplnit vrásky a vyhladit pleť. Je k dispozici v 10 odstínech a poskytuje střední krytí.

Collistar Smoothing Filler Make-Up Base

Tento vyhlazující primer pomáhá vyplnit vrásky a zanechává povrch tváře hebký a kompaktní, připravený na bezchybnou aplikaci dalšího líčení.

Maybelline Instant Anti-Age Eraser korektor

Tento korektor pomáhá zakrýt tmavé kruhy pod očima a další nedokonalosti. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pomáhá udržovat pleť hydratovanou a zářivou.

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

Tato BB krém poskytuje hydrataci, krytí a ochranu proti slunci v jednom produktu. Obsahuje vitamín C, který pomáhá zlepšit texturu pleti a redukovat pigmentové skvrny.

NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Foundation

Tento make-up poskytuje plné krytí a je odolný vůči vodě a potu. Obsahuje až 45 odstínů, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vaší pleti.

Je důležité vybrat produkty, které jsou vhodné pro váš typ pleti a které budou obsahovat hydratační složky, aby se zabránilo vysušení pokožky. Doporučujeme také vybírat produkty s lehčí texturou, aby se minimalizovalo ulpívání v make-upu ve vráskách.