Krása a módaMóda

Podzimní barvy outfitů: Které zvolit pro podzim 2023?

Podzimní barvy outfitů: Které zvolit pro podzim 2023?

Podzimní šatníky se stejně jako listí pomalu zbarvují do sytých a zemitých tónů. A jsou to právě barvy, které dodávají outfitům styl a osobitost. Které barevné trendy přivane podzimní větřík do  našich skříní? Oblečte se s našimi tipy přesně podle vaší nálady a vkusu.

Čokoládově hnědá

Novou černou je nyní čokoládová hnědá. Tento odstín tolik typický pro podzim dodává pocit jistoty, bezpečí a spolehlivosti. Rozhodně se nejedná o nudnou a nevýraznou barvu. Skvěle se hodí pro kabáty, boty, ale i kalhoty a šaty. Čokoládově hnědá se dobře kombinuje s krémovou, žlutou, světle modrou, růžovou i šedou.

Odvážná červená

Ohnivě červená je nejdominantnějším odstínem podzimu 2023. Tato barva doslova bila do očí z přehlídkových mol a sršela pozitivní energií. Odvážný odstín dodá šmrnc každému podzimnímu outfitu, byť jej oblečete jen v drobných doplňcích. Na pracovní schůzku ale raději zvolte méně intenzivní barvu. Červená totiž často bývá vnímána ve dvou protipólech – jako symbol životní energie, ale také jako varování.

Vrsvení oblečení k podzimu patří

Jen bílá

Bílá je pevnou součástí šatníku v každé roční barvě. Obvláště tento podzim však její obliba ještě posiluje. V kolekcích světových módních návrhářů se objevila na kalhotách, sukních a botách. A právě bílé kozačky jsou jedním z nejvýraznějších trendů v oblasti obuvi.

Ledová modř

Svěží změnou vedle záplavy zemitých a teplých tónů je mrazivá bledě modrá. Něžný odstín působí obzvláště dobře na saténových šatech, halenkách a doplňcích. Takové kousky dodají každé ženě něžnost a nádech romantiky.

Jemná růžová

Trend růžové je pod vlivem Barbicore stále velmi silný. Podzim přináší vítanou aktualizaci růžové v podobě jemnějšího pudrového odstínu, kterému přijdou na chuť i zaryté odpůrkyně Barbie stylu. Elegantní odstín působí mladistvě a navozuje pocity harmonie.

Pastelová žlutá

Pokud se jetště nehodláte rozloučit s letním sluncem, oblečte se do žluté. Veselý odstín se hodí pro každou roční i denní dobu a úžasně pozvedne chmurnou náladu. Jestliže nejste příznivkyní živých barev ve velkém množství, zvolte žlutou pouze v podobě doplňků, jako je šátek či kabelka.

Holubí šedá

Kancelářský vzhled ve stylu šedé myšky je letos obrovský. V kolekcích módních domů Dior, Alexander McQueen a Saint Laurent bylo k vidění nepřeberné množství šedých obleků, tužkových sukní a praktických kabelek.