Horoskopy

Jak potěšit chlapa podle znamení: 12 jednoduchých tipů

Jak potěšit chlapa podle znamení: 12 jednoduchých tipů

Asi každá žena už se někdy cítila ve slepé uličce, když měla vymyslet dárek pro svého partnera. Možná i vy pociťujete nedostatek inspirace. Jak potěšit chlapa podle znamení? Čím mu uděláte radost? Čtěte dál!

Jak potěšit chlapa podle znamení

Nevíte, čím udělat radost svému protějšku? Napomoci vám mohou hvězdy. Poradíme vám, jak potěšit chlapa podle znamení a čím uděláte radost Rakovi či zrozenci Vah.

Beran

Berani milují překvapení. Nebojte se partnerovi koupit tričko s nějakým vtipným nápisem nebo obrázkem. I něco do auta ocení.

Býk

Pokud chcete potěšit muže narozeného ve znamení Býka, budete se muset plácnout přes kapsu. Tito muži ocení drahé a luxusní dárky, třeba značkové hodinky.

Blíženci

Máte-li vedle sebe chlapa Blížence, pak jistě víte, že chce pořád zkoušet něco nového. Proto ho nejvíce potěšíte nějakým zážitkem.

Rak

Jak potěšit chlapa podle znamení Raka? Tito muži dávají přednost dárkům, které nejsou příliš okaté. Milují věci na vaření nebo do domácnosti.

Lev

Dárek pro zrozence Lva musí být velkolepý, aby se nad ním každý pozastavil a obdivoval ho. Lvi totiž milují dárky, které jsou přepychové.

Panna

Muže ve znamení Panny potěšíte naprosto čímkoli. Nejsou totiž vůbec nároční a radost jim uděláte pěknou šálou, měkkým svetrem nebo kapesníkem s monogramem.

Váhy

Jak potěšit chlapa podle znamení Vah? Tito muži si potrpí na své vizáži. Dejte mu něco pěkného na sebe nebo třeba strojek na holení.

Štír

Štírovi uděláte největší radost dárkem, který bude mít nějakou spojitost se sexem. Masážní olej, kniha o umění milovat a podobně.

Střelec

Zrozenci Střelce jdou do všeho po hlavě. Spíše než na materiální dárky si potrpí na zážitky. Dejte mu třeba seskok padákem nebo jízdu rychlým autem.

Kozoroh

Kozorozi upřednostňují praktické dárky, pro které najdou využití. Udělejte mu radost koženou peněženkou nebo záznamním v pěkné vazbě.

Vodnář

Chcete potěšit Vodnáře? Tito muži uvítají cokoli originálního, potěší je věci, nad kterými by se jiní pozastavili – třeba talisman nebo amulet.

Ryby

Muže narozeného ve znamení Ryb nejvíce potěšíte dárkem, který má smysl. CD nebo deska s oblíbenou hudbou, zajímavá kniha či parfém.