Krása a módaMóda

Komu sluší růžové zlato: 2 nejvíce hodící se typy pleti

Komu sluší růžové zlato: 2 nejvíce hodící se typy pleti

Nemůžete se rozhodnout, zda si koupit zlato nebo stříbro? Zkuste zlatou střední cestu a to v podobě růžového zlata, které vás v každé situaci rozzáří.

Vhodný typ pleti

Růžové zlato vypadá velmi elegantně na lidech se světlou pletí. Jeho teplejší odstín působí jako jemný kontrast. Tmavší pokožka dost zvýrazní teplý odstín zlata a tak celkový vzhled vypadá velice atraktivně. Pamatujte, že klíčem k úspěšnému nošení, je také osobní styl a preference. Nakonec záleží na tom, jak se cítíte s tímto odstínem a jak ho kombinujete s oblečením, make-upem a dalšími doplňky.

Celkový vzhled

Tento kov je takzvaně univerzální a kouzelný, jelikož se hodí jak k blond vlasům, tak i hnědým či černým. Takže ničeho se nebojte, když si zvolíte náušnice nebo řetízek v podobě růžového zlata. Taktéž i v kombinaci s jemným make-upem vytvoří elegantní, sofistikovaný a zároveň romantický look. Nakonec stejně záleží na osobním stylu a preferencích. Někdo může milovat růžové zlato a nosit ho sebevědomě, zatímco jiný preferuje jiné kovy:

  • žluté zlato
  • stříbro

Charakteristika růžového zlata

Má teplý a příjemný odstín, který působí velmi romanticky a žensky. Jeho barva je jemná, což ho činí vhodným pro různé druhy šperků a módních doplňků. Kvůli svému teplému tónu a subtilní barvě ladí s různými typy pleti a barvami oblečení. Růžové zlato je v současné době velmi módní a často se používá pro výrobu šperků, hodinek a jiných doplňků. Jeho povrchová úprava je matné nebo lesklá, což ovlivňuje finální vzhled.

Shrnutí

Růžové zlato je kovový odstín, který lichotí různým typům pleti, pokud je správně zvolen a kombinován s vhodnými barvami. Ať už máte blond, hnědou nebo černou barvu vlasů, jeho lesk a unikátnost je doslova oživí.