Krása a módaMóda

Nízké kozačky: Jak je nosit a s čím podzimovat tento podzim

Nízké kozačky: Jak je nosit a s čím podzimovat tento podzim

Proč se nízké kozačky stále těší oblibě? Jsou to kousky univerzální, které můžete nosit k outfitům elegantním, sportovním nebo je obujete pro běžné nošení. Díky nim vytvoříte dokonalý look kalhotový, ale i se sukní nebo šaty. Jak je nosit a s čím je kombinovat? Čtěte dál a inspirujte se.

Nízké kozačky a kalhoty

Nízké kozačky jsou velmi ženská obuv, přesto se dají kombinovat i s kalhotami, které jsou spíše mužskou částí šatníku. Jaké kalhoty k nim zvolit? Mohou to být slim kalhoty, jeggíny, legíny nebo kalhoty s úzkými nohavicemi a zkrácenou délkou. Rozhodně si neoblékejte kalhoty, které mají široké nohavice. Ty by vytvořili nevzhledný outfit. Nohavice kalhot vždy zastrčte do bot.

Šaty nebo sukně a nízké kozačky

Chcete-li aby kozačky vynikly, oblékněte si k nim sukni nebo šaty v délce po kolena. Doplňte je vzorovanými silonovými punčocháčemi.

Jaké typy krátkých kozaček si pořídit?

Mohou to být třeba chelsea boots, které již dávno nejsou pouze mužskou záležitostí. Kombinovat je můžete jak s kalhotami, tak i se sukní nebo šaty. Pořídit si můžete modely na podpatku nebo třeba opatřené platformou. Obléknete-li si k nim šaty výrazně vzorované, budete zářit. Zvolíte-li kalhoty, záleží na modelu. Skinny, legíny nebo džíny zastrčte do bot.

Další model představují farmářky nebo workery. Ty zastupují nadčasové kousky, které unosíte několik let a nevyjdou z módy. Jsou ideální volbou pro outfit spíše neformálního vzhledu. Obujte je klidně k riflím nebo legínám.

Potřebujete-li vykouzlit elegantní outfit, pak si pořiďte nízké kozačky na podpatku. Kromě toho, že vytvářejí hezkou nohu, prodlouží vám postavu. Štíhlé dámy zajisté uvítají polokozačky opatřené šněrováním. To působí velice efektním vzhledem. Kombinovat je můžete se šaty v různých délkách. Ideální je midi.

Extravaganci do outfitu vnášejí peep toe shoes, které mají otevřenou špičku. Jsou dobrou volbou pro teplé letní večery. Jsou vhodné jak pro kombinaci s riflovými kraťasy, tak i s koženou sukní. Chystáte-li se na party, máte ideální look.