Krása a módaMóda

Je oblečení z Lidlu kvalitní? Známe odpověď

Je oblečení z Lidlu kvalitní? Známe odpověď

Lidl se za posledních pár let vyšplhal na přední příčky jako oblíbený obchodní řetězec. Mezi jeho největší přednosti patří především nízké ceny, kvalitní suroviny a široký sortiment zboží od potravin, přes kosmetiku, produkty do domácnosti, až po oblečení. Tento článek je věnovaný právě oblečení, které lze koupit přímo v prodejnách Lidl, nebo na e-shopu.

Kde a jaké oblečení lze v Lidlu pořídit

Jak již bylo zmíněno, Lidl disponuje mimo jiné také širokou nabídkou oblečení pro všechny věkové kategorie. Samozřejmě nejširší nabídku naleznete právě na jejich e-shopu (lidl-shop.cz). Tento e-shop je velice jednoduchý a přehledný s možností nastavení filtrů a řazení nabídek od nejprodávanějších, nebo od nejlevnějších po nejdražší. Seženete zde oblečení pro miminka, předškoláky, školáky, puberťáky, ale i pro dospělé, nebo seniory. Lidl má také své sezónní, nebo týdenní nabídky, které naleznete buď na webových stránkách Lidlu, nebo v letáku na prodejně. Většinou se jedná o akční nabídky oblečení, obuvi a doplňků za velmi příjemné ceny. Pokud se například blíží podzim, své děti můžete obléct do nepromokavého a hřejivého oblečení.

Je oblečení z Lidlu kvalitní?

Pokud má Lidl oproti jiným obchodním řetězcům v něčem velkou výhodu, tak je to právě kvalita oblečení a obuvi. Oblečení z Lidlu se vyrábí z opravdu kvalitních látek a materiálů. Je příjemné a dlouho vydrží. Jedná se většinou o sportovní, či ležérní módu a v obou případech skvěle plní své funkce. I velikosti oblečení sedí. Mají zde klasické číslování jako v běžných obchodech s oblečením (S, M, L, atd., případně 36, 38, 40, atd.). Pokud si doma oblečení vyzkoušíte a zjistíte, že vám nesedí, není problém přijít s účtenkou na prodejnu a oblečení vrátit, nebo v případě dostupnosti vyměnit za vhodnou velikost. 

Jaké značky oblečení lze v Lidlu pořídit

Lidl má různé značky oblečení, které zastupují určitý druh módy.

  1. Crivit – jedná se o sportovní módu, která vyniká funkčností, prodyšností, kvalitním zpracováním a skvělou cenou
  2. Esmara – tato značka přináší dámskou módu na každé roční období (kabáty, svetry, mikiny, trika, košile, šaty, tepláky, punčochové, nebo spodní prádlo)
  3. Lupilu – značka vznikla pro malé průzkumníky a nabízí kvalitní a snadno udržitelné oblečení, které je šetrné k pokožce a navržené tak, aby zachovalo svůj tvar i po několika vypráních