Krása a módaMóda

Klobouky pro podzim 2023: Tyhle kousky musíte zkusit!

Klobouky pro podzim 2023: Tyhle kousky musíte zkusit!

Podzim neústupně klepe na dveře a s ním spojené nošení pokrývek hlavy. Nemusíte se ale hned shánět po pletené čepici, mrazy zatím ještě nepřišly. Sáhněte radši po klobouku, který dodá šmrnc i méně výraznému outfitu. Přijatelných možností je na tento podzim skutečně mnoho.

Vlněný klobouk nejen na formálnější akci

Tento typ klobouku se dá sladit skutečně s každým outiftem. Vlněné klobouky s delší krempou si výborně sednou s elegantnějším modelem. Kalhoty s vysokým pasem, slušivý kabátek či sako, lodičky či kotníkové kozačky na podpatku, elegantní kabelka a můžete vyrazit.

Klobouky s kratší krempou se pro změnu dobře kombinují se sportovními modely. Nemusí to být ale podmínka. S tímto kloboukem nešlápnete vedle v kombinaci s různými střihy džínů a s teniskami.

Nejžhavější trend sezóny bucket hat

Bucket hats, pro nás známé jako rybářské kloboučky vidíme často na mladých dívkách nad 15 let, žádné věkové omezení pro ně ale neexistuje. Naopak se s nimi dá vymyslet mnoho formálních i neformálních kombinací. Pokud se bojíte, že Vás outfit je příliš usedlý, bucket hat ho dokáže omladit a ozvláštnit.

A supertrendem podzimu a zimy je fuzzy bucket hat. Ten ale vynosíte až jakmile teploty klesnou k nule.

Kšiltovka ke každému modelu

Kšiltovky z módy jen tak nevyjdou, většinou ale hrajou prim hlavně v létě. Letos se ale kombinují hlavně s podzimním oblečením. Klasickou kšiltovku vynosíte s ležérním outiftem poskládaného z džínů, tenisek a mikiny.

Můžete ale sáhnout po různých modelech oblíbené kšiltovky. Takovým je například baker boy kšiltovka, která je pro změnu vhodná pro elegantnější modely.

A co se týká barev, letošní podzim je ve znamení výrazných sytých barev, jako je třeba vínová, růžová, červená, žlutá či zelená. Pokud ale chcete nakupovat chytře, volte klobouky v odstínech, které sladíte s vícero outfity. Takové klobouky mohou být černé, krémové, khaki či hnědé. 

Mějte také na paměti, že tyto trendy nejsou nijak nové a vrací se k nám vždy s nějakým intervalem. Třeba máte krásnou kšiltovku zapomenutou ve skříni.