KrásaKrása a móda

Nejlepší pudr z drogerie: 3 nejlepší produkty z různých kategorií

Nejlepší pudr z drogerie: 3 nejlepší produkty z různých kategorií

V této době je pro každou z nás osvobození, když najdeme nepředražený make-up produkt. Obzvláště pudry z drogerií se pyšní svou kvalitou a rádi vám představíme ty nejlepší a zároveň si rozšíříme obzory, co se týče různých druhů.

Maybelline – Fit Me! Matte+Poreless

Tento make-up produkt je známý svou zmatňující schopností a kontroluje nadbytečný lesk. Je ideální pro ty s mastnější pletí, protože pomáhá udržovat pleť bez lesku po celý den. Má lehkou a snadno nanášející se texturu, která se snadno roztírá a sjednocuje tón pleti. Díky této lehkosti nezatěžuje pleť a zanechává přirozený vzhled. Je dostupný v různých odstínech, což umožňuje najít ten, který nejlépe ladí s vaším tónem pleti.

NYX Professional Makeup – High Definition Finishing Powder

Dokončí celkový vzhled pleti a zajistí, aby make-up vydržel déle a vypadal hladce. Tento pudr je často dostupný v transparentním odstínu, který se hodí pro všechny odstíny pleti. Obsahuje mikrojemné částice, které pomáhají zjemnit vzhled pleti a opticky rozjasňují tón. Tento pudr je oblíbený mezi lidmi, kteří se zajímají o makeup pro fotografii nebo videa.

L’Oréal Paris – True Match

Jedním z hlavních rysů True Match je jeho rozsáhlá paleta odstínů. True Match je vhodný pro různé typy pleti. Existují varianty pro suchou, normální i mastnou pleť, a mohou obsahovat složky pro hydrataci nebo zmatnění. Slibuje dlouhou výdrž, což znamená, že váš make-up zůstane pěkný a svěží po celý den.

Druhy pudrů

  • Transparentní – tento pudr je bezbarvý a ideální pro fixaci make-upu.
  • Minerální – jsou šetrnější k pleti, jelikož se vyrábí z přírodních minerálů a složek.
  • Barevný – zde se přidává pigmentová složka podle kategorií pletí.
  • Sypký – jedná se o jemný prášek, který se lehce nanáší a zmatní pleť.
  • Tuhý – je kompaktní produkt s pevnou texturou, ideální pro rychlou úpravu.