Krása a módaMóda

Co nosit v srpnu 2023: Trendy z celého světa

Co nosit v srpnu 2023: Trendy z celého světa

Srpen patří mezi teplé letní měsíce. Co si pořídit do šatníku pro toto letní období? Nechte se inspirovat trendy z celého světa.

Pohodlné kalhoty culottes

Tento typ kalhot patří mezi velmi módní záležitosti. Jejich výhodou je, že sluší každé postavě. Kromě toho jsou pohodlné, ale zároveň velice elegantní. Můžete je obléknout do města, do práce a dokonce i do společnosti. Jsou vhodnou volbou jak pro horké, tak i chladnější letní dny.

A co jsou vlastně culottes zač? Jedná se o kalhoty širšího střihu, se zkrácenými nohavicemi, vyrobené z příjemných druhů materiálů. Oblibě se těší díky tomu, že umějí dokonale vytvarovat postavu. Navíc zakryjí drobnější nedostatky. Jsou dokonale variabilní a pro letní období ideální volba, neboť jsou dostatečně vzdušné.

Tento druh kalhot by neměl chybět ve vašem šatníku, neboť k nim obléknete téměř jakýkoli svršek. Záleží jen na tom, za jakým účelem je zrovna oblékáte.

Jaké kombinace vytvářet? Pro horké letní dny se vyplatí culottes opatřené zajímavým vzorem. Obléknete k nim jak basic triko, tak i šik halenku. Pro večerní či společenské události volte jako materiál satén. Do společnosti si pořiďte culottes jednobarevné. K nim se bude hodit společenské body. Celý outfit pak můžete doplnit dokonale padnoucím sáčkem.

Šaty a sukně

Pro letní období se vyplatí pořídit si do šatníku nějaký ten denim kousek, který bude v srpnu určitě IN. Prim hrají maxi džínové sukně a to nejen v modré barvě. Popřemýšlejte o takové, která bude mít nízký pas nebo nějakou tu kapsu. Dokonalý look vykouzlíte se sukní ušitou z bílé rifloviny.

Co se šatů týká, tak do popředí se dostávají modely krátké i delšíoversize či upnuté. Jejich výhodou je, že nemusíte kombinovat horní a spodní díl. Stylová bude kombinace šatů s bílými teniskami. Budete nejen šik, ale vaše nohy vám budou vděčné. A na jaké barvy se zaměřit? Sáhněte pro kousky v barvě Viva Magenta její červeno-růžový odstín je největším trendem léta. Velký úspěch slaví i zemité tóny oranžové barvy. Optimisticky naladěná budete ve žluté barvě. A samozřejmě také modrá je dobrá. Na své si přijdou také milovnice zelené, hlavně olivového odstínu.