HoroskopyKrása a módaMóda

Letní styly oblékání podle znamení: Co říká horoskop?

Letní styly oblékání podle znamení: Co říká horoskop?

Každý z nás dává přednost jinému stylu oblékání. Pokud si nejste jisti, co by vám slušelo, můžete se nechat inspirovat znamením horoskopu. Co sluší jednotlivým znamením a co by nemělo chybět v jejich šatníku?

Beran

Miluje výrazné barvy – růžovou, oranžovou, žlutou nebo sytě modrou. V šatníku má vzorované kousky oděvů. Dává přednost sukním a oblečení značkovému.

Býk

Dává přednost kouskům, které poskytují pohodlí. Mezi barvami hrají prim přírodní tóny – bílá, béžová, cihlová nebo hnědá barva. Do šatníku si pořizuje kousky spíše univerzální a praktické. Miluje i trendy košile nebo halenky. Ty kombinuje se sukní či kalhotami.

Blíženci

Nemají rádi módní výstřelky. Upřednostňují klasiku. Ideální kombinací je pro ně nadčasová klasika bílé a černé barvy.

Rak

Díky svému romantickému rozpoložení si pořizuje kousky v pastelových tónech, s květinovými vzory nebo krajkou. Módu mnoho nesleduje, přesto je vždy oblečen vkusně a vždy dobře vypadá.

Lev

Ženy rády vystavují na odiv svoji ženskost. Tento fakt se odráží i na skladbě šatníku. Milují šaty různých stylů. Obléknou i kostýmek. Nepotrpí si však na extravaganci, upřednostňují eleganci a šmrnc. Mezi barvami hraje prim černá a tmavá modrá.

Panna

V oblékání je velmi náročná. Miluje podzimní barevné tóny – khaki, hnědou nebo bordó. Obléká se podle nálady, vyhraněný styl nemá. Někdy ji potkáte elegantní, jindy ve sportovněji laděném outfitu. Miluje kalhoty.

Váhy

Váhají mezi ženským a mužským oblečením. Rozhodně jim nechybí klasické kalhoty černé barvy a cigaretového střihu a bílá halenka či košile. Sedět jim však budou i minisukně nebo krátké elegantní šaty.

Štír

Toto znamení je odvážné a odvaha se projevuje i ve stylu oblečení. Miluje módní výstřelky a to jak střihy, tak i barvy. Cizí mu však není ani sportovní styl.

Střelec

Nemá rád velké módní experimenty. Co se barev týká, upřednostňuje černou, kterou kombinuje s krémovou a pudrovou barvou.

Kozoroh

Za každou cenu chce vypadat elegantně a tomu uzpůsobuje i styl oblečení. Šatní skříň ukrývá šaty pouzdrového střihu, elegantní halenky a sukně. Módu však nesleduje a nosí to, v čem se cítí pohodlně.

Vodnář

Miluje klasiku, kterou představuje černá barva. Tu kombinuje s nablýskanými detaily. Další barvou je pak červená.

Ryby

Jedná se o znamení romantické a kreativní. Dává přednost bílé barvě v kombinaci s krémovými barevnými tóny. Jednou za čas investuje do nějakého stylového kousku.