Horoskopy

Největší podrazáci zvěrokruhu: tato 4 znamení vás klidně zradí!

Největší podrazáci zvěrokruhu: tato 4 znamení vás klidně zradí!

Zrada blízkého člověka je to nejhorší, co se vám v životě může stát. Obzvláště když bodnutí kudlou do zad přijde v tu nejhorší možnou chvíli, kdy potřebujete pomoci. Mezi takové zrady lze zařadit nejen nevěra, ale také zrady na úrovni přátelství. Tato 4 znamení se neštítí podrazit nohy i svému nejlepšímu příteli.

  • Beran
  • Štír
  • Váha
  • Blíženec

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani mají velké sklony k nevěře. Jejich život je jen a jen o soutěži. Jakmile cítí, že vyhráli, potřebují jít dále, a to se týká i mezilidských vztahů. Od partnera potřebují neustálé vzrušení, aby museli bojovat o vaši přízeň. Jinak se začnou nudit. Kdybyste chtěli, aby se berani řídili jen rozumem, utrápí se k smrti. Vždy také postaví sebe nad potřeby jiných.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Zrada štíra bude velmi bolestivá, protože pomstychtivý štír se postará o to, aby vás zrada skutečně bolela. Zrada štíra dojde i po domnělé zradě jeho osoby z vaší strany, protože štír nikdy neodpouští. Často ale nebudete vědět, čímž jste si to vysloužili a nechají vás ve sladké nevědomosti.

Váha (23. září – 23. října)

Váhy mají velmi citlivou osobnost a potřebují v každém vztahu alespoň špetku romantiky a duchovního porozumění. Pokud se jim toho nedostane, tak tyto pocity budou vyhledávat jinde. Nikdy se to však nedozvíte, protože váhy vám vše zatají, jen aby nemuseli být konfrontovány. Váhy však zradu svých blízkých nesou velmi těžce.

Blíženec (22. května – 21. června)

Blíženci jsou známí sukničkáři, kteří střídají partnerky, jako ponožky. Je to způsobenou osobností blíženci, kdy musí ukojit své obě osobnosti. Jakmile se jim nebudete dostatečně věnovat, budou hledat útěchu v náruči jiné osoby.