Krása a módaMóda

Kalhoty pro seniorky: koupíte si jedny z těchto 2 typů kalhot i vy?

Kalhoty pro seniorky: koupíte si jedny z těchto 2 typů kalhot i vy?

V seniorském věku je pro mnoho žen nejdůležitějším faktorem pohodlí během každodenního nošení oblečení. Každá seniorka totiž touží po tom, cítit se komfortně a při tom také vypadat dobře vzhledem k vyššímu věku nebo zdravotním potížím, a proto jsme se rozhodli tímto článkem poradit před nákupem kalhot všem ženám vyššího věku. Pokud však nejste seniorka, nepřestávejte číst – některé rady totiž jednoznačně ocení každá z vás!

Kalhoty s elastickým pasem

Kalhoty s elastickým pasem poskytují pohodlí a jsou snazší při oblékání i následném svlékání. Elastický pas také umožňuje nejen seniorkám volnost při pohybu. Nespornou výhodou kalhot s elastickým pasem je také ta, že se hravě přizpůsobí tvarům jakékoliv postavy.

Nemyslete si však, že kalhoty s elastickým pasem jsou pouze nudné a nehezké, protože obchody s oblečením nabízí mnoho různých stylů, které jsou rovněž trendy i uctivé vyššímu věku seniorek. Velmi oblíbené jsou například tzv. jegginy s elastickým pasem, které kombinují džíny a legíny, a proto působí i elegantně.

Kalhoty s širokými nohavicemi

Tzv. flared kalhoty jsou velmi oblíbené i u mladších generací a seniorky by jednoznačně neměly nad kalhotami tohoto typu! Tyto kalhoty totiž nejen poskytují volnost při pohybu a nikde se zbytečně nezadrhávají, ale mohou také skrýt eventuální nošení ortopedických pomůcek na nohách – pod takovými flared kalhotami totiž nebudou viditelné například kompresní punčocháče!

Noste to, v čem se cítíte dobře

Ať se našimi radami budete řídit či nikoliv, myslete vždy na to, že je důležité především cítit se dobře. Nezáleží na tom, co přesně si oblečete nebo jakému stylu dáte přednost, pokud nebude zároveň vyjadřovat vaši osobnost.

Neohlížejte se na to, kolik vám je let, protože vyšší věk s sebou nese také více životních zkušeností, moudrost a životní nadhled!