Horoskopy

Zbrklost dle znamení horoskopu: Patříte mezi zbrklouny?

Zbrklost dle znamení horoskopu: Patříte mezi zbrklouny?

Všichni známe pořekadlo ,,Dvakrát měř, jednou řež!“. Jsou dva typy lidí – ti, kteří se tím řídí a ti, kteří jdou absolutně proti proudu. Obvykle jsou velmi nerozvážní, zbrklí, věci příliš nepromýšlí do důsledku a poměrně často svých rozhodnutí posléze litují. Pro která znamení je zbrklost typická? To si povíme v dnešním článku.

Beran (21. 3. – 19.4.)

Nikoho asi nepřekvapí, že Beran je na první místě zbrklého žebříčku. Je o nich známo, že se příliš neohlíží na druhé a často jednají pod návalem emocí. Riskovat pro ně znamená žít! Je to adrenalin, kterému nemohou odolat. Ve výsledku jsou poměrně odvážní, dobrodružní a energičtí. Někdy však svých rozhodnutí později opravdu litují, ale často není cesty zpět. Ačkoli to nedělají se zlým úmyslem, jejich mnohdy až brutální upřímnost dokáže druhé zranit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Je o nich známo, že jsou osobami s dvojí tváří. Někdy jsou opatrnější a zdrženlivější, jindy naopak lehkomyslní a blázniví. Nemají dobré rozhodovací schopnosti, proto mají tendence, jít do všeho po hlavě, aniž by předem zvážili všechna pro a proti. Snadno se začnou nudit, takže potřebují neustále nové podněty. Proto je pro ně velmi těžké, soustředit se na jednu jedinou věc.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jak už samotný název toho znamení napovídá, Střelci jsou opravdu zbrklouni. Milují svobodu a volnost, proto mají pocit, že jejich rozhodnutí nejsou nikterak závazná. Manželské svazky a jiné závazky je naprosto děsí. Jakmile se cítí být svazováni, raději utečou. Nemají problém, měnit svá životní rozhodnutí. Bývají dost netrpěliví, což vede k unáhleným rozhodnutím. Jejich impulzivnost se projevuje také tím, že jsou velmi netaktní až bezohlední.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud jste si mysleli, že Kozorozi jsou ti, jenž stojí pevně nohama na zemi a každý svůj krok pečlivě zvažují, tak jste se mýlili. Ano, pracovitost a spolehlivost sice patří mezi jejich silné povahové rysy, ale co se týče důležitých rozhodnutí, v tom už tolik nevynikají. Nejen že jsou zbrklí, nestálí a přelétaví, ale také poměrně dost promiskuitní. Bývají také bezohlední a některé věci jim nedávají smysl – třeba stlaní postele, do které si večer stejně opět lehnou.