Horoskopy

Nejhorší partneři dle znamení horoskopu: Které páry se nesnesou?

Nejhorší partneři dle znamení horoskopu: Které páry se nesnesou?

Některé páry spolu žijí spokojený život, jiné se k sobě nehodí. Částečně za to mohou znamení horoskopu. Které páry se nesnesou?

Kozoroh a Beran

Každé z těchto znamení je rohaté a každé má svoji vlastní pravdu, kterou jen nerado opouští. Beran je agresivní a prudký a to není klidnému Kozorohovi po chuti.

Rak a Beran

Rak je příliš uzavřený a to se Beranovi nezamlouvá. Beran je totiž otevřený a upřímný. Pokud spolu mají tato dvě znamení vycházet, musí Rak o svých problémech mluvit nahlas a Beran jej musí poslouchat, což se ne vždy daří.

Lev a Býk

Tato dvě znamení se velmi nerada přizpůsobují a díky tomu společně velmi málo ladí. Lev velice rád oslňuje a Býk jeho pýchu usměrňuje.

Komunikujte o nevěře a vašich pocitech s partnerem

Ryby a Blíženci

Tato znamení jsou si velice podobná a v tomto faktu tkví jejich nebezpečí. Blíženci představují rozum a Ryby zase cit. Touží po ochraně a péči. Blíženci zase potřebují konkrétní informace, které jim Ryby nejsou schopné poskytnout.

Střelec a Býk

Býk dává přednost teplu rodinnému krbu a velmi rád pobývá doma. Pro Střelce je to velký stereotyp, který jej ničí. Díky tomu vznikají velké třecí plochy. Střelec je prchlivý a nezkrotný a pro klidného Býka není dobrou volbou.

Kozoroh a Blíženci

Obě znamení mají své vlastní světy. Blíženci milují společnost a rádi se baví, jsou spontánní a milují překvapení. Kozoroh dává přednost kariéře. Nemá rád náhlé změny.

Rak a Vodnář

Rak je rodinný typ, který závisí na svém partnerovi. Oproti tomu Vodnář je snílek, který rozhodně nestojí nohama na zemi, ale vznáší se v oblacích. Rak by jej svojí závislostí přímo dusil.

Štír a Lev

Lev je znamení, které potřebuje být neustále obdivováno. Očekává to samozřejmě i od svého partnera. Štír však nepatří mezi lichotníky, naopak je velice kritický, což Lev nesnese.

Panna a Střelec

Střelec nemá rád závazky, tudíž určitě nebude chtít vážný vztah a už vůbec ne svatbu. To jsou věci, o kterých Panna sní.