Horoskopy

Která znamení budou mít v roce 2024 největší štěstí?

Která znamení budou mít v roce 2024 největší štěstí?

Rok 2024 se pomalu blíží. Pro která znamení bude tím šťastným rokem? Patří mezi ně i to vaše?

Býk

I když musí odolávat vlivu Planety Uran, která mu neustále přináší nějaké změny, do života se mu však vkrádají nové šance. Díky planetě Saturn získá v roce 2024 spolehlivé přátele a dokonce i kolegy v práci. Ti všichni mu pomohou najít pevnou půdu pod nohama. Rok 2024 Býkovi přináší velmi ambiciózní cíle, které ovlivní celé jeho okolí. Také přehodnotí své každodenní návyky a tento fakt povede k vyšší energii i výkonu. Naskytnou se mu nové příležitosti, které využije a nové projekty jej posunou o několik kroků kupředu.

Panna

Bude úspěšná až do poloviny roku 2024, bude jí přát štěstí. Dostane nové příležitosti, které správně využije. Dobře bude využívat svoje finanční zdroje. Získá a osvojí si nové dovednosti. Čeká ji cestování. Pokud vede nějaký spor, dotáhne jej do vítězného konce.

Beran

Čeká jej cesta k sebeobjevení a uvědomí si, že je dokonalý takový, jaký je. Bude mu přát štěstěna, čehož si všimne i jeho okolí. Lépe porozumí světu kolem sebe a uvede se do harmonie. Naučí se přijímat a respektovat své okolí. Dosáhne cíle, které si stanovil. Splní se jeho touhy a sny. Oživení v mnoha sférách jeho života se dostaví během poloviny roku.

Blíženci

Rok 2024 má pro toto znamení připraveno velké množství skvělých nápadů. Ty v něm zúročí. Nalezne novou skupinu lidí, která smýšlí podobně. Ta jej posune dál.

Kozoroh

Rok 2024 mu přinese posílení. Připravil mu velkou osobní proměnu. Určitě by se měl pustit do něčeho nového. V milostném životě se objeví nová příležitost. Dotáhne do zdárného konce to, co se mu zatím nepodařilo.

Váhy

Budou mít štěstí v druhé polovině roku a to v oblasti cestování a vzdělávání. Jestliže odkládaly dobrodružství neměly by se mu v tomto období bránit. Také nastane ten správný čas pro plnění toužebných přání a pracovních snů.

Vodnář

Šťastným obdobím pro toto znamení bude druhá půle roku, kdy se konečně zbaví smůly. Život jej obdaří radostí, kreativitou a štěstím v oblasti podnikání. Některé jedince potká láska a někteří dokonce vstoupí do stavu manželského.