Horoskopy

Samota dle horoskopu: Koho čeká nejvíc samoty?

Samota dle horoskopu: Koho čeká nejvíc samoty?

Rok 2023 se pomalu ale jistě blíží ke sému závěru a na jeho místo usedá nový rok, který s sebou přinese pro mnohá znamení nespočet výzev v osobním i profesním životě. Pojďme se dnes ale na následující rok podívat z trochu odlišné perspektivy. Jaká hvězdná znamení bude v tomto roce čekat nejvíce samoty a proč?

Prvně je zapotřebí říct, že samota nemusí být vždy na škodu, i když to tak na první pohled může vypadat. Na období samoty bychom proto neměli pohlížet jen z negativní perspektivy. Je to totiž skvělá příležitost, kdy můžeme naslouchat jen svým vlastním potřebám, věnovat se seberozvoji a užívat si věci, na které jsme v minulosti neměli čas. Jsou však nebeská znamení, pro které je období osamělosti soudem, jelikož si libují v dlouhodobých vztazích a nesnáší rozchody. Mezi taková znamení patří například Raci nebo Býci. Štíří nebo Vodnáři jsou v tomto směru jejich přesným opakem, jsou velmi sobečtí a čas od času jsou jednoduše rádi sami bez ohledu na okolnosti.

Beran (21.3–20.4)

Tvrdohlaví Berani budou příští rok věnovat budování své kariéry, a tak jim na osobní život nezbyde příliš mnoho času. Nový rok pro ně bude ve znamení nových cílů, nabytých zkušeností, či nových pracovních pozic. Pro tato znamení je období samoty ale celkem běžnou záležitostí, kdy se věnují hlavně osobnímu rozvoji, díky kterému jsou v životě natolik úspěšní.

Blíženci (22.5-21.6)

I pro Blížence bude v příštím roce důležitější rozvíjení jejich intelektuálních obzorů. Budou se zaměřovat na cestování, poznávání či nové zážitky, a tak jim nezbyde příliš mnoho času na osobní a partnerský život. Touha po poznání je povede k tomu, aby v roce 2024 většinu času věnovali profesnímu růstu.

Lev (23.7-22.8)

Lvi jsou známí pro své charisma, čestnost a touhu pro spravedlnosti. V roce 2024 se Lvi vydají cestou za poznáním a sebeobjevováním svého pravého já. Lvi se zaměří převážně na svou kreativitu a rozvoj svých talentů a plnými doušky si budou užívat své nové kreativní já.