Horoskopy

Uvřískaná znamení: 3, která to s hlukem často přehánějí

Uvřískaná znamení: 3, která to s hlukem často přehánějí

Lidské chování a osobnostní rysy jsou často ovlivněny astrologickými znameními. Někteří jedinci se na základě svých charakteristik zvěrokruhu projevují přirozeně hlasitějším nebo hlučnějším chováním. Jde o uvřískaná znamení, s nimiž je někdy opravdu těžké vyjít.

Uvřískaná znamení

Pojďme se ponořit do astrologických znamení známých svou bouřlivou povahou a prozkoumat jejich vlastnosti a způsoby. A kdo mezi ně patří?

  • Střelec
  • Vodnář
  • Váhy

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hlučnost Střelců není odrazem arogance, ale pramení z jejich chuti do života a přirozené bujnosti. Jejich nadšení je nakažlivé, často vtáhne ostatní do svých dobrodružství a učiní z nich hlavní hvězdu večírku. Tito lidé bývají totiž často vnímáni jako bouřliváci. Také se vyžívají ve zkoušení nových věcí a nacházejí nesmírnou radost v objevování různých neotřelých aktivit – a dávají to přitom hlasitě najevo. Jejich bujnost je může vést k tomu, že se od srdce zasmějí, a dokonce i vykřiknou nadšením, přestože se snaží své nadšení ovládnout.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři mají silné vůdčí schopnosti a jsou si vědomi svého talentu vést lidi. Účinné vedení však často vyžaduje velitelský hlas, kterým si jednoduše získávají respekt a pozornost. Bohužel to někdy dost přehánějí a jejich okolí jeví spíše jako protivný, protože jejich nadšení pro vedení a touha po změně mohou působit asertivně až hlasitě, zejména když vášnivě prosazují své myšlenky nebo názory.

Váhy (23. září – 22. října)

Jedinci narození ve znamení Vah často projevují emotivní hlasitost, především proto, že je pro ně náročné potlačit své emoce. Jejich uvřískanost obvykle pramení z toho, že mají potíže s krocením emocí, zejména v situacích, kdy je něco silně zasáhne. Přesto jsou Váhy přirozenými diplomaty – ovšem myslete na to, že někdy své názory prostě vyjadřují hlasitě, a to zejména v diskusích, kde zastávají opačné názory.