Krása a módaMóda

4 Nejhezčí zimní doplňky: Zakončete konec roku 2023 stylově

4 Nejhezčí zimní doplňky: Zakončete konec roku 2023 stylově

Vánoce se blíží a za dveřmi je Nový rok. Pokud chcete rok 2023 zakončit stylově, vyrazte do obchodu pro nové zimní doplňky. Co hledat? Třeba výraznou čepici, v které zazáříte při silvestrovském ohňostroji, rukavice s vánočním motivem nebo velkou šálu, která vás zahřeje při novoroční procházce. A jako třešničku na dortu doporučujeme pořádnou zimní kabelku.

Výrazná čepice

Chodíte většinu zimy bez pokrývky hlavy a nebo nosíte čepice v nudných neutrálních barvách? Pořiďte si na nyní čepici pořádně chumdelatou nebo třeba nějakou v zářivých neonových barvách. Uspějete také s originálními nápisy a na Silvestra si můžete dovolit i čepici s ušima.

Rukavice s vánočním motivem

Svetry se soby a dalšími vánočními motivy nechte v obchodě pro jiné šťastlivce a sáhněte raději po vánočních rukavicích. Proč? Vánoční svetry mnohdy působí kýčovitě a nevkusně. Všeho moc zkrátka škodí. Rukavice jsou tak mnohem lepší volbou, jsou hezké a decentní.

Jaké rukavice zvolit? Třeba nějaké se sněhovými vločkami. Pokud žádné neseženete, pořiďte si alespoň rukavice v červené barvě. Úplně to postačí.

Velká šála

Letos se nosí velké šály, ideálně takové, do kterých se pořádně zachumláte. Chybu neuděláte, ať už si pořídíte dlouhou šálu nebo šálu širokou. Trendy jsou také velké čtvercové plédy, klidně s třásněmi na koncích.

Jak šálu nosit? Omotejte ji kolem krku, co to jen jde. Máte-li dlouhou šálu, přehoďte si ji jen přes ramena a její konce nechte volně viset dolů přes prsa.

Zimní kabelka

Ladíte celkový outfit a stále tomu něco schází? Co takhle pořídit si pořádnou zimní kabelku? Kabelka může být huňatá, chlupatá, prošívaná nebo na sobě může mít nějakou tu kožešinu či zimní motiv. Nebojte se na konci roku trochu odvázat.