Horoskopy

Žrouti energie dle znamení: Tyhle 2 znamení vám dokážou zkazit náladu

Žrouti energie dle znamení: Tyhle 2 znamení vám dokážou zkazit náladu

Jistě jste ve svém životě zažili, že se v blízkosti některých osob necítíte dobře. Proudí kolem nich zvláštní až nepříjemná energie. Lidově se takovým osobám přezdívá energetičtí upíři. Ti jsou věčně nespokojení, najdou si sebemenší drobnost, aby si mohli stěžovat. Jejich problémy bývají ty nejhorší a nejtragičtější. V podstatě absolutně nemají radost ze života. Žít s takovým člověkem je velice náročné, musíte se obrnit trpělivostí a možná i jistou laxností. Co když je žroutem energie vaše kamarádka? Pokud po kávě s ní přijdete domu úplně vyšťavená, je to jasné. Pro tato dvě znamení je však nejvíc typické, že vysávají z druhých energii.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jedním z vysávačů energie jsou Panny, ačkoli to dělají většinou nevědomky. Protože se neustále snaží o dokonalost, působí navenek jako studené netykavky. Neumí však mnohdy podat své dobře míněné rady, které k vám směřují, a tak se může zdát, že vám spíše podkopávají sebevědomí. Rozhodně to ale nedělají úmyslně. Pokud si vás ale oblíbí a otevřou se, spustíte tím stavidla, která nelze snadno zastavit. Panny si budou neustále stěžovat a hlavně se také rády utápí ve svých pseudo problémech, protože i malicherné drobnosti jsou pro ně překážkou, kterou musí řešit. Často používají fráze, že mají chudáci smůlu, která se na ně neustále lepí. Při tom problémy běžných dní musíme zvládat přeci všichni.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ačkoli si to bohužel neuvědomují, mají velmi vysoké sebevědomí a tudíž i potřebu, mluvit neustále o sobě a svých problémech, což pochopitelně v dlouhodobém horizontu málokdo zvládne. Jejich vyprávění nebývá navíc příliš poutavé. Nemyslete si však, že můžete toto stěžování vpouštět jedním uchem dovnitř a druhým ven. Střelci od vás budou chtít cenné rady a reakce na v jejich očích tíživou situaci, protože problémy, které mají, samozřejmě nikdo jiný nemá. Vysávají energii ze všech, s kým přijdou do kontaktu. To pochopitelně vede k tomu, že se mu lidé začnou záměrně vyhýbat a otravný Střelec zůstane sám. Po jeho boku vydrží pouze velmi silní jedinci, kteří si zvládnou svou energii chránit a nenechají si jí kazit.