Krása a módaMóda

Nejhorší kombinace zimních doplňků: Takto v roce 2023 už ne

Nejhorší kombinace zimních doplňků: Takto v roce 2023 už ne

Zimními doplňky můžete celkový outfit vylepšit nebo naopak úplně pokazit. Poradíme vám, jaké zimní doplňky už nenosit, čemu se vyhýbat ve stylingu i jaké kousky oblečení už raději vyhodit. Víme také, co působí nudně a co už je dávno out.

Příliš nudné doplňky

V zimě se velká většina lidí obléká do tmavých a nudných barev. Nosí se černé nebo šedé kabáty, černé kalhoty a černé boty. Pokud v zimě černou nosíte i vy, snažte se svůj outfit rozbít vhodně zvolenými doplňky. Pořiďte si barevnou čepici, pruhovanou šálu nebo kostkovaný červený pléd.

Jaké zimní doplňky tedy v zimě nenosit? Doplňky, které mají černou či šedou barvu, ladí s kabátem, ale v kombinaci s ním vytvářejí nudný a nezajímavý outfit.

Tělové punčochy

Patříte-li mezi milovnice sukní, odpusťte si punčochy tělové barvy. Raději sáhněte po punčochách černých nebo barevných. Chcete-li se pořádně zahřát, kupte si punčochy kašmírové.

Speciální tip pro vás: K sukni neoblékejte sněhule ani válenky. Tyto boty už dávno vyšly z módy, navíc vůbec nevypadají hezky a neslušely by vám.

Sportovní rukavice

Máte neustále studené ruce a myslíte si, že sportovní nepromokavé rukavice tento problém vyřeší? Ne! Zapomeňte na nevzhledné palčáky a pořiďte si raději rukavice s ovčí vlnou, které si můžete vzít i do města.

Nevhodné kabelky

K elegantním outfitům si neberte batoh, ale sáhněte vždy raději po kabelce. Jaká by měla být? Především taková, aby se hodila ke kabátu. Vyzkoušet můžete béžové a bronzové odstíny nebo si pořídit kabelku v klasické černé barvě.

Zcela nevhodné jsou plážové tašky nebo látkové kabelky. Příliš parády neuděláte ani se síťovkou.