Horoskopy

Tajemství vašeho znamení: Co vám váš horoskop skutečně říká?

Tajemství vašeho znamení: Co vám váš horoskop skutečně říká?

Jednotlivá znamení zvěrokruhu mají své dané rysy, sklony k tomu či onomu a samozřejmě také nedostatky, které se snaží skrývat. Jsou věci, které o sobě nechceme dát otevřeně najevo a tutláme je v sobě. Kdo tedy bojuje s nějakým tajemstvím?

Beran (21.3. – 20.4.) 

Jste sice naprosto ukázkový extrovert, nicméně uvnitř máte citlivou duši. Někdy se proto může stát, že vás hodně zamrzí nějaká poznámka, a to i z vašich vlastních úst. Svou energičností skrýváte měkké srdce, jelikož dát najevo slabost je pro vás neúspěch. A ty si rozhodně neodpouštíte. Přese všechny dojemné emoce ale umíte jít tvrdě za svým a pro vítězství se neštítíte ani podvádět. Možná byste se raději měli vyhnout tomuhle než schovávání své duše. 

Býk (21.4. – 21.5.) 

Lpíte na rutině a zajetých kolejích, protože to plně vyhovuje vašemu pomalému tempu. Zároveň také máte dost času pro nastavení milé nekonfliktní tváře, pod kterou skrýváte pohrdání. Laťka vámi uznávané úrovně je velmi vysoko a všechno nižší je pro vás podřadné. Jste velcí snobi, ale víte, že když to dáte najevo, tak vás lidé nebudou mít zdaleka tolik rádi. Možná i pro tuto neustálou masku jste uvnitř nejistí a chybí vám sebedůvěra. Proto jste často nervózní, ačkoli nikdo to nemusí poznat. Poker face je pro vás samozřejmostí. 

Blíženci (22.5. – 21.6.) 

Jste oblíbení a přátelští, rádi se bavíte a lidé poměrně rádi vyhledávají vaši společnost. Ve skutečnosti ale za tou hromadou řečí tajíte své často až příliš nízké sebevědomí. Umíte všechno zamluvit nebo si pěkně rýpnete do kohokoliv, kdo by vás mohl odhalit. Pro okolí jste povrchní osůbky, ale je to hlavně proto, že se neumíte plně otevřít vlastně ani před přáteli a blízkými. Je to trochu v rozporu s tím, jak jste upovídaní, ale jste přece dvojčata. 

Rak (22.6. – 22.7.) 

Jste plní empatie a vaše okolí to moc dobře ví. Proto jste také vrbou, která je vždy po ruce, pochopí a neodsoudí. Někdy se ale stane, že toho máte prostě dost a štve vás, jak moc jste ochotní pomáhat. Možná i tím je dáno, že vaše nitro je snadno zranitelné a vy velmi poctivě vybíráte, koho tam vpustíte. Na druhou stranu máte přístup ke všem informacím a drbům, což vás těší. Srovnat se se všemi strastmi nejen svými, ale i okolí vám pomáhají vaše koníčky, ačkoli mohou být trochu zvláštní pro takové citlivky. Preferujete totiž adrenalin, hlasitou muziku nebo samotu, kde popustíte své emoce ven. 

Lev (23.7. – 22.8.) 

Vždycky máte své královské chování, počítáte s tím, že se na vás budou upírat oči všech okolo. Nebojíte se učinit rozhodnutí a navenek si vždy víte rady. Uvnitř však dobře víte, že si často neumíte poradit ani s vlastním životem, ale uvědomte si, že tak to máme všichni. I na vás občas může padnout únava z toho být na špici a raději byste byli zalezlí v koutě, ale pokud to nejde, zaberete všemi silami a své představení dotáhnete do konce. Pokud vás někdo zastíní můžete propadat žárlivosti. Zkuste tyto chvilky využít právě pro samotu a relax. 

Panna (23.8. – 22.9) 

Na rozdíl od ostatních tolik neskrýváte vaše touhy. Ta největší je být o samotě, kdy můžete v naprostém klidu probírat všechny myšlenky a nic a nikdo vás neruší. Ani vám příliš nevadí, že je to na vás občas vidět. Nedostatek vlastního rozjímání vám občas brání projevit více emocí, jelikož se stále zaobíráte nějakým problémem. Vaše tajemství je vaše 13. komnata, tajné místo, kde máte uchovány vaše nejniternější pocity touhy a nedořešené drobnosti. Je to jediné místo ve vašem světě, kde vládne chaos. Dovnitř smíte jen vy. 

Váhy (23.9. – 23.10.) 

Velmi dbáte na svůj zevnějšek, vytříbené chování a celkovou estetiku. To všechno je hodně vyčerpávající, a tak není divu, že vás občas přepadne touha po naprostém pohodlí a spoustě spánku. Ačkoli samoty se ve skutečnosti bojíte, někdy je potřeba chvíle, kdy se nenastrojíte a budete jen sami sebou bez vnější masky harmonie. Vaše temné tajemství je vysoký smysl pro manipulaci. Jste v této disciplíně velmi obratní a jako bonus nemáte ani dojem, že je to špatně. 

Štír (24.10. – 22.11.) 

Často působíte tajuplně, nad věcí, nic vás nerozhodí. Pod ledovou maskou, která o citech jen slyšela, je ale to nejcitlivější jádro v celém zvěrokruhu. Jelikož si dobře uvědomujete zranitelnost v sobě, bráníte se již od prvního pohledu. Nedostupnost vám pomáhá odrážet snahy o proniknutí vašeho krunýře. Někdy se necháte unést něčím dojemně sladkým či romantickým a pustíte své nitro ven. Mistři jste pak v tom, jak se mnoho dozvědět a málo říct. 

Střelec (23.11. – 21.12.) 

Dobrodružství, zábava a hlavně nikdy žádná nuda je vaše motto. Jste proto vyhledávaným člověkem na všechny party a večírky v okolí. Stane se však, že prostě na nikoho nemáte náladu a chcete jen utéct a být sami. Jsou to ale jen chvilky, které vás rychle přejdou a vy už se zase naplno vrháte do akce. Vaším největším strašákem jsou jakékoliv závazky. Ze vztahu doslova utečete, pokud dojde na slova o budoucnosti.  

Kozoroh (22.12. – 19.1.) 

Životní cíl vás Kozorohů je bohatství. Díky své houževnatosti, pracovitosti a disciplíně se o sebe a rodinu umíte postarat dobře, ale chtěli byste víc. Proto nikdy nedáte najevo slabost a také neodpouštíte, jste tvrdí na sebe i okolí. Vše podřizujete vašim plánům, ale občas máte chuť si trochu zaskotačit, udělat něco nečekaného a bláznivého. Skok padákem nebo třeba karaoke je přece zábava, i kdybyste to měli udělat tajně, ať neztratíte tvář. 

Vodnář (20.1. – 18.2.) 

Vždycky trochu vyčuhujete z davu, vaše jiné myšlení z vás přímo vyzařuje. Jste proto zajímavým objektem, zvlášť pro opačné pohlaví a dobře to víte. Partneři vašich přátel na vás pohlíží se zájmem a vy s nimi klidně flirtujete, ačkoli si to neuvědomujete. Pozor však, jak to působí na ostatní. Někdy toužíte potom nebýt tolik sví a nechat se vést, i když takové chování podle vás značí slabost. Ve větší společnosti se trochu ztrácíte, nedokážete se správně napojit na jejich mysli. 

Ryby (19.2. – 20.3.) 

Všichni vás berou za snílky, kteří žijí ve svých vzdušných zámcích. Jsou ale sny, které si opravdu toužíte splnit. Podporu od okolí nečekáte, nejste považováni za ty, kteří dotáhnou něco do cíle, přesto jste ochotni se do splněného snu pustit tajně, abyste své blízké ohromili výsledkem. Umíte také občas trochu přehánět své emoce, většinou však proto, abyste byli nejlepší pomocí, nikdy to neděláte ze sobeckých důvodů. A jestli na něčem ujíždíte, tak to jsou emotivní písně, u kterých sníte.