Horoskopy

Stárnutí dle znamení horoskopu: Na kterém znamení stáří nejvíc poznáte

Stárnutí dle znamení horoskopu: Na kterém znamení stáří nejvíc poznáte

Někdo stárne pomalu, na jiném jsou roky znát velmi snadno. Na kterém znamení poznáte stáří nejvíce?

Beran

Jedinců narozených ve znamení Berana se stárnutí téměř nedotkne. Ve svém srdci stále zůstávají malým dítětem, jsou aktivní, plni energie. Jen těžko uhodnete jejich věk, který vůbec neřeší. Překypují energií a žijí aktivním životem.

Býk

Je to požitkář, který si všechno velice vychutnává. Pozdější roky si také vychutnává plnými doušky. Konečně může zpomalit a život si užívá v klidu. Starší věk zaplní zážitky, na které doposud neměl čas. U žen se však objevuje fakt, že ji mnozí hádají více let, než jim ve skutečnosti je.

Blíženci

Toto znamení stárnutí v ničem neomezuje. Je ambiciózní a cílevědomé a své cíle si plní naplno. Jak mu přibývá věk, své tempo ještě zvyšuje. Bojí se, aby mu něco neuteklo. Do vysokého věku je bystré a má skvělou mentální i fyzickou kondici. Ženy narozené v tomto znamení vypadají na méně, než jim ve skutečnosti je.

Rak

Prioritu pro něj představuje rodina. Zůstane-li do pozdního věku sám, zahořkne a pracuje co nejdéle to jde. Pokud však kolem sebe má vnoučata, je to ten nejlepší prarodič.

Lev

První příznaky stárnutí nese velmi těžko. Nechce si přiznat, že mu ubývají síly. Jakmile tento fakt přijme, začne stárnout s grácií a přibývající roky mu velice sluší. Jeho charisma roste.

Panna

Vzhledem k tomu, že stárnutí nemá plně pod kontrolou, je pro ni velmi těžké jej přijmout. Dbá o sebe po fyzické i psychické stránce, udržuje se svěží a šik a protože stárnutí nejde zastavit, děsí ji.

Váhy

Se stárnutím se neumějí vyrovnat. Ženy svůj věk často lehce upravují a dokonce se za něj možná i stydí. Velice intenzivně o sebe dbají a vzhled je pro ně důležitý. Často se uchylují k různým plastickým zákrokům.

Štír

S přibývajícími lety se uzavírá do sebe. Jak mu přibývají roky, ví, co chce a snaží se toho dosáhnout.

Střelec

Je neustále akční a překypuje energií a stáří si nepřipouští. I v důchodovém věku se vydává na cesty a plní si svoje sny. Ženy narozené v tomto znamení jsou velice živé a vitální i v pozdějším věku.

Kozoroh

Pro toto znamení představuje stáří čas rozkvětu. Otevírá se radostem života, který si užívá plnými doušky.

Vodnář

Stáří přijímá s lehkostí. Svůj věk nevnímá jako překážku. Život bere jako velkou cestu a snaží se na ní objevovat vše nové. Zkoumá všechny možnosti a nic jej nezastaví.

Ryby

Pro toto znamení je stárnutí velice stresující. Má obavy z toho, že bude muset žádat o pomoc druhé. Aby byly spokojené, potřebují míz kolem sebe rodinu.