Krása a módaMóda

Nejmodernější outfity pro prosinec 2023: Poradíme co nosit dle trendů

Nejmodernější outfity pro prosinec 2023: Poradíme co nosit dle trendů

Letošní zima je plná nespočtu trendů, že se může zdát, že se nosí opravdu vše. Jak se tedy zorientovat v tom, co se aktuálně nosí, a co už je za hranicí? V dnešním článku se s vámi podělíme o ty nejmodernější outfity, které tento měsíc uvidíte všude.

Tichý luxus

Tichý luxus, jeden z nejjednodušších trendů letošní zimy, se v posledních měsících dostává na módní scénu. V podstatě se jedná o opak okázalých projevů bohatství prostřednictvím log a okamžitě rozpoznatelných značkových potisků, ale jde o umění jemnosti. Od nadčasových vest přes saka až po jednoduše střižené džíny. Tichý luxus bude díky své nadčasové trvanlivosti jedním z nejmoudřejších trendů, které můžete tuto sezónu sledovat. A krom nás si ho zamilovala i řada módních influencerek z celého světa.

Rudá jako rak

I když fuchsiová je stále díky filmu Barbie v oblibě, mezi módními zasvěcenci není pochyb o tom, že skutečným trendovým odstínem pro rok AW23 je červená. Ne jemná červená, ne rubínová, karmínová nebo vínová, ale stará dobrá šarlatová. Abyste získaly plus body, obléci si ji můžete od hlavy k patě. A víte, kdo si rudou také zamilovat? Dcera zpěváka Richarda Müllera – Ema Müller. Ta v rudo-růžovém outfitu nedávno pokřtila svou knihu Svoja. Mimochodem i obálka této knihy se nese v odstínu půvabné šarlatové.

Barevná smršť kabátů

Zima je pro spoustu z nás obdobím chmurů a šedi. To ale neznamená, že by se v téže náladě musely nést i naše outfity. Právě naopak. Pokud sledujete skandinávské módní trendy, pak jste mohli zaregistrovat to, že obyvatelky žijící v těchto končinách milují barvy. A to i v temné zimě. Řiďte se tímto pravidlem i vy a investujte do barevného kabátu. Modrá, zelená, žlutá, červená, cokoliv krom nudné černé nebo šedé!

Temný odstín denimu

Zatímco v současnosti vládne světlý denim, stačí se porozhlédnout po kterémkoli větším městě a zjistíte, že lidé začínají nosit tmavší odstíny indiga, které v zimě působí svěžeji a náladověji. V současné době je nejoblíbenější silueta s rovnými nebo širšími nohavicemi a vyšším pasem. Džíny můžete doplnit o váš oblíbený svetr nebo rolák a přehodit přes něj preppy vestu a doplnit černým páskem. Díky tomu budete působit nejen mladistvěji, ale především také ohromně trendy.