Horoskopy

3 znamení, ke kterým jsou muži nejvíce přitahováni

3 znamení, ke kterým jsou muži nejvíce přitahováni

Věděli jste, že přitažlivost vůbec není otázkou vzhledu, krásy či vizáže? Přitažlivý nám ve skutečnosti může připadat i člověk, který neodpovídá našemu typu, jenž se nám běžně líbí. Přitažlivost si jednoduše řečeno za peníze nekoupíte. Která znamení mají toto doslova vrozené a působí tak jako magnet na muže?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ženy ve znamení Lva jsou rozené vůdkyně a showmanky, což je všeobecně pro toto znamení horoskopu typické. Jejich sebevědomí, charisma a živá osobnost je činí pro ostatní neodolatelnými. Dále zaujmou rozeným smyslem pro styl. Zároveň jsou vřelé a velkorysé, což podtrhuje jejich šarm, proto jsou také středem pozornosti všude, kde se objeví. To jim zajistí nejen dostatek přátel, ale také nápadníků. Jsou silné jak po fyzické, tak po psychické stránce, čehož se spousta mužů zalekne a odradí je to. Nepotřebují muže, který si je bude vydržovat, ale toho který pro ně bude rovnocenným parťákem.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají vrozený smysl pro krásu a rovnováhu. Jejich půvabné chování a podmanivý úsměv, který dokáže rozzářit místnost, zaujme nejednoho muže. Často jsou také obdivovány pro svůj vytříbený vkus v oblasti módy a umění, který odráží jejich harmonickou povahu. Pro druhé by se rozdaly a vždy u nich najdete pomocnou ruku. Na problémy se snaží reagovat klidně, protože konflikty nemají rády. Jednoduše z nich vyzařuje přirozené charisma a inteligence, což je činí velmi přitažlivými.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tyto ženy jsou zahaleny tajemstvím a půvabem. Jak je známo, muži mají potřebu dobývat, proto jsou ženy Štírky tak moc přitažlivé, protože představují pomyslnou nedobytnou pevnost, což muži milují. Jednoduše jsou záhadou, kterou je třeba rozklíčovat. Nepustí vás k sobě, protože se bojí zklamání. Jejich náklonnost si musíte zasloužit. Kromě toho oplývají sebejistotou a smyslností. Také jsou velmi empatické a snadno vycítí, co daná osoba potřebuje či chce.