Horoskopy

Vztahový horoskop pro Prosinec 2023

Vztahový horoskop pro Prosinec 2023

V prosinci očekávejte, že budete čelit novým výzvám, protože budete přemýšlet o svých výčitkách a chtít načerpat energii před novým rokem. Prosinec bude obdobím vše staré napravit a jít kupředu. Co čeká ale zrovna vás?

Beran (21.3.-20.4.)

Pokud vám v milostném životě něco chybí, je na čase vzít věci do vlastních rukou a dát jim nějakou podobu. Na finanční frontě zaznamenáte pozitivní růst, protože se vám vyplatí investovat. Studený prosincový úplněk zdůrazňuje důležitost soustředění a rozdělování zdrojů. Začátek prosince přináší všem Beranům prosperitu v rodinném životě. Nové i dlouhodobější páry zažijí pozitivní změny, protože vztahy dosáhnou nových výšin.

Býk (21.4.-21.5.)

I když si nejste jisti vývojem svého milostného života, nenechte se ovládnout úzkostnými pocity. Není vaším úkolem starat se o to, jaký vliv může mít současnost na budoucnost. Žijte přítomností, Býci, a užívejte si každou vteřinu náklonnosti, péče a intimního potěšení sdíleného s vašimi nejbližšími. Čím více si dovolíte otevřít se svým nejhlubším pocitům, tím více se uzdravíte a svým optimismem a vírou přitáhnete vytoužené závazky.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Zapojení do nových smluvních závazků s přítelem, nepřítelem nebo milencem vaše potíže ještě umocní, protože rušivý retrográdní Merkur od 13. prosince vyvolává zmatek. Pokušení vrhnout se zcela do práce vám nabídne chvilkové rozptýlení a naplní vás vášní a cílevědomostí. Ujistěte se, že jste posoudili možná rizika, když se zapojujete do vyhroceného soupeření na pracovišti nebo do vášnivého kancelářského románku.

Rak (22.6.-22.7.)

Váš milostný život se v prosinci rozhoří a možná vás zláká nějaký vášnivý románek. Nedůvěřujte ale lidem příliš brzy, protože cokoliv předčasného by mohlo vést ke zlomenému srdci, pokud máte s partnerem rozdílná očekávání.

Lev (23.7.-22.8.)

Hnáni hlubokou touhou napravit své vztahy nabídnete těm, kteří vás zklamali, šanci napravit se. K odpuštění nemusíte úplně slevit ze své ostražitosti, ale musíte být upřímní ve svých záměrech obnovit pouta. Nesouhlaste s usmířením, pokud se nedokážete zbavit svého pouta k minulosti. Čekají vás nové vroucí románky a budete rádi, že se držíte svých vysokých nároků. Užívejte si randění a nemyslete příliš daleko do budoucnosti.

Panna (23.8.-22.9.)

V osobním životě vás v prvních prosincových dnech čeká vyjasnění. Zastaralé vztahy přirozeně skončí a uvolní se místo pro novou vzrušující lásku. Věnujte staré známosti druhý pohled, protože minulost může skrývat poklady. Važte si krásy kolem sebe, od kontaktu s příjemnými lidmi až po návštěvu malebných míst.

Váhy (23.9.-23.10.)

Začátek prosince bude časem pro rozjímání a komunikaci s blízkými. Získejte nové poznatky a inspiraci, které připraví půdu pro nový život. Navíc jste obklopeni dobrými lidmi, kteří vám stojí po boku a povzbuzují vás, tak na to nezapomínejte. Prosinec je totiž obdobím, kdy se můžete spolehnout na své přátele a blízké, kteří vám poradí a podpoří vás.

Štír (24.10.-22.11.)

Prosinec je obdobím, kdy je čas zapracovat na posílení partnerovy důvěry ve vztahu. Této citové kompatibility lze dosáhnout tím, že se zbavíte problémů z minulosti a společně se pustíte do lepší budoucnosti. Pro zdravý a radostný manželský život je zásadní otevřeně komunikovat s partnerem o svých potřebách a očekáváních.

Komunikace je ve vztahu na prvním místě

Střelec (23.11.-21.12.)

Hledání správných slov, kterými byste vyjádřili své pocity, by mohlo ohrozit vaše vztahy. Záležitosti týkající se lásky řešte v soukromí, protože bude možná lepší řešit problémy bez vlivu okolí. Pokud se necítíte pochopeni, nedopusťte, aby obtížné okamžiky zcela zkalily vaše vztahy. Novoluní ve vašem znamení 12. prosince nabízí určitou úlevu a povzbuzení optimismu a sebedůvěry.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Připravte se na úspěšný konec roku, Kozorozi! Navzdory výzvám se vám podaří dodržet termíny a dosáhnout požadované výše příjmů. A to není všechno – váš osobní život vypadá stejně pozitivně. Užívejte si klidu a harmonie v rodině. Dávejte si však pozor, abyste se nenechali ovládnout svou vlastní důležitostí. Je důležité zůstat při zemi a být opatrný, pokud jde o seznamování, abyste se vyhnuli případnému podvodu.

Vodnář (21.1.-20.2.)

Dokončením nedokončených úkolů, vyřešením dluhů a ujasněním si vztahů budete na začátku nového roku na dobré cestě k novému začátku. Pokud jste ve vztahu, nezapomeňte vyvážit svůj profesní půvab kvalitním časem stráveným doma. Pro nezadané je důležité zaměřit se na svou pohodu namísto vyhledávání pozornosti.

Ryby (21.2.-20.3.)

I když usilujete o dosažení ideálů lásky, je důležité respektovat hranice toho druhého. V posledním prosincovém týdnu se pod vlivem Venuše zvýší vaše citové ambice. Pokud jste ve vztahu, může se vaše komunikace rozvíjet, ale dávejte pozor, abyste svým humorem neurazili partnera. Nezadaní by se měli vyhnout tomu, aby svým vtipem provokovali potenciální milostné zájmy.

Jak poznat muže zralého na vztah