Horoskopy

Co nejvíc děsí znamení horoskopu: Štíry nevěra a Panny vlastní selhání

Co nejvíc děsí znamení horoskopu: Štíry nevěra a Panny vlastní selhání

Jistě nám dáte za pravdu, že většina z nás má něco, co nás děsí. Pravděpodobně to ale raději nedáváte najevo. Jaké jsou vaše strachy a co je typické pro jednotlivá znamení? To vám prozradíme v dnešním článku.

Beran (21. 3. – 19.4.)

Jsou rození bojovníci a nade vše milují své blízké. Děsí je tedy představa, že by o ně měli někdy přijít. Za své lidi se derou do posledního dechu!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Protože má rád stabilitu, ke spokojenému životu potřebujeme finanční jistotu. Jakmile ji tedy začne ztrácet, nebo se objeví nesnáze v práci, začne být velmi nervózní.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Doslova je děsí představa, že by měli o něčem významném a důležitém rozhodovat sami. Nesnáší mít na svých bedrech pořádnou zodpovědnost. Vždy k sobě potřebují někoho, kdo je podpoří a dodá jim odvahu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Protože jsou raci emocionálně založení, děsí je představa, že by ztratili svou rodinu. Mají potřebu, být ji neustále nablízku.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jak jistě víme, lvi musí být neustále středem pozornosti. Děsí je tak představa, že by se o nich přestalo mluvit a ztratili by svou popularitu ve společnosti.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jak je pro tyto perfekcionisty typické, jakákoli odlišnost jim nedělá dobře. To však vyžadují nejen od svého okolí, ale i od sebe. Největší strach tak mají z vlastního selhání.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jsou velmi klidné a snaží se žít v co největší harmonii. Děsí se tak jakéhokoli konfliktu, do kterého by mohli být zapojeny.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jsou neustále podezíraví a očekávají, že je druzí zradí. Hned tak někomu nevěří, protože očekávají, že budou podvedeni.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Protože milují svobodu a volnost, jejich největším strachem jsou uzavřené prostory. Raději půjdou pěšky do pátého patra než aby se svezli výtahem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Je ambiciózní a nebojí se použít své ostré lokty. Bojí se proto ztráty svého úspěchu a děsí se, že by mohl také někdy selhat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Rádi si dělají věci po svém, proto příliš neuznávají autority a málokdy vydrží v jednom zaměstnání delší domu. Jejich největší obavou je tedy to, že budou muset dodržovat pravidla, která se jim nebudou líbit.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jsou snílci, kteří se taktéž bojí zodpovědnosti. Nejraději by si užívali výhod dospěláckého života, ale zároveň by ocenili, mít pouze povinnosti dítěte.