Krása a módaMóda

Podzimní bundy pro baculky: tyto 3 faktory zvažte při výběru

Podzimní bundy pro baculky: tyto 3 faktory zvažte při výběru

Venku už nám přituhuje, a tak jsme nucení vytáhnout své oblíbené bundy a kabáty. Pro někoho je to ale také důvod jít nakoupit nové kousky. Které podzimní bundy jsou nejvhodnější pro baculky?

Typ postavy

Typy postavy hrají při stylingu obecně velkou roli. Je sice skvělé vědět, jaké oblečení je vhodné pro váš typ postavy, ale pozitivní přístup k postavě v nás buduje sebedůvěru, díky níž můžeme s chutí nosit různé styly.

Řada celebrit a módních influencerů na sociálních sítích poskytuje neuvěřitelnou inspiraci v oblasti plus size módy. Sportují v různých stylech šatů, džínů a topů, sukní a kalhot spolu s dokonalými vrstvenými kousky, které jim dodávají šmrnc. Tyto plus size divy se svými krásnými křivkami vymykají společenským standardům a jsou dokonalým příkladem toho, jak zůstat pozitivní a sebevědomá ve svém vlastním těle a milovat každý centimetr.

Klíčem k tomu, abyste vypadaly velkolepě, je přizpůsobit styl svému konkrétnímu typu postavy. Nemůžeme dostatečně zdůraznit sílu efektivního vrstvení oblečení, protože dodává vašemu tělu proporcionální vzhled. Můžete se poohlédnout po bundách s vykrojením, které přitáhnou pozornost k nejštíhlejší části vašeho pasu. Střihy do áčka, drobné vzory a zavinovací styly vytvářejí lichotivou siluetu.

Vezměte v potaz svůj životní styl

Pokud jezdíte veřejnou dopravou v místě, pak budete potřebovat delší bundu. Pokud však dojíždíte autem, pak je pro vás vhodná délka bundy nebo kabátu do auta. Láká vás zůstat u lehké bundy, protože budete v autě topit? Stejně si s sebou vezměte těžký kabát – v případě poruchy vás zachrání před podchlazením. Pokud nejste sportovní typ, nespokojte se se svrchním oblečením, které se hodí spíše na sjezdovku než na chodník.

Trendy bundy podzim 2023

Typ bundy

Bundy v jednoduchých, neutrálních tónech jsou rozhodně univerzálnější než jednobarevné nebo vzorované. Doporučujeme také bílou, béžovou, hnědou a tmavě modrou barvu, protože se budou hodit k většině vašeho oblečení. Který typ bundy ale volit?

Dvouřadá bunda áčkového střihu

Blejzr s dvojitými prsy, dlouhou délkou a rozšířenou siluetou může být skvělou volbou pro vaše stylové potřeby. Navíc je skvělým protějškem i k ležérnímu oblečení. 

Kožená motorkářská bunda s asymetrickým zipem

Plus size ženám se vždy doporučuje volit diagonální linie z toho důvodu, že vytvářejí iluzi zúžení. Klasická motorkářská bunda s asymetrickým zipem a klopami může být vaší bundou, kterou můžete nosit přes různé outfity. Koženou motorkářskou bundu nadměrné velikosti si můžete pořídit v jakékoli barvě, kterou chcete přidat do svého podzimního/zimního šatníku jako vkusný kousek.

Kožená bunda s nádechem retro stylu bude v kurzu

Bunda bomber v nadměrné velikosti

Bomber bundy jsou naprosto oblíbené díky svému stylovému pocitu a pohodlí. Zvažte koupi bundy, která vám sahá pod pas. Můžete si vybrat koženou bomber bundu nebo polyesterovou v neutrálních odstínech. Skvělým outfitem s bundou bomber plus size je nosit ji přes halenku zastrčenou do áčkové sukně.