Krása a módaVlasy

Sestříhané účesy: inspirace pro rok 2024

Sestříhané účesy: inspirace pro rok 2024

Sestříhané účesy jsou velmi populární. Působí moderním a živým dojmem. Není se čemu divit, že mnoho žen opakovaně sází tzv. na postupku, neboli na styl, kdy jsou vlasy sestříhány postupně.

Jak se nosí sestříhané účesy v tomto roce?

Sestříhané účesy se nosí vlastně pořád, jako by snad nikdy nevyšly z módy. Jsou skvělou volbou i pro ženy, které mají vlasy řídké. Efekt postupného sestříhání jim lehce dodá na objemu, což je přesně ten cíl, kterého chtějí dosáhnout.

  • Oživte vlasy melíry
  • Pro kratší i delší vlasy
  • Nosí se i na kudrlinách

Oživte vlasy melíry

Postupně sestříhané vlasy krásně vyniknou v moment, kdy necháte kadeřnici, aby si vyhrála s melírováním některých pramínků. Melíry celkový účes krásně oživí. Účes pak bude působit moderně a hravě, rozhodně ne nudně.

Pro kratší i delší vlasy

Sestříhané účesy se hodí jak pro majitelky dlouhých vlasů, tak pro ženy, které mají vlasy kratší. Kýženého efektu lze totiž dosáhnout v kterékoli délce a výsledek bude vždy vypadat dobře. Takže se tzv. postupky nebojte, ať už máte vlasy dlouhé po zadek, nebo jen sahající po ramena.

Nosí se i na kudrlinách

Sestříhané účesy se nevyhýbají ani ženám majícím kudrnaté vlasy. Efekt zde možná není na první pohled tak jasně vidět, ale na půvabu to danému účesu rozhodně neubírá.

Proč jsou postupně sestříhané vlasy tak trendy?

Možná se díváte na fotky výše v článku a říkáte si, co je na těch sestříhaných vlasech vlastně tak cool a zajímavé, že je nosíme už několik dekád a vypadá to, že je hrdě budeme nosit i nadále. Velkým plus takto střižených vlasů je fakt, že se účes s každým pohybem hlavy mění. Jak jsou totiž vlasy ostříhané postupně, pak se různě překrývají a když jen trochu pohodíte hlavou, rázem váš look vypadá úplně jinak.