Horoskopy

3 znamení zvěrokruhu, které čeká na podzim setkání se starou láskou

3 znamení zvěrokruhu, které čeká na podzim setkání se starou láskou

Sychravý podzim zkrátka přeje lásce, alespoň těmto třem znamením zvěrokruhu, na které podle hvězd letos čeká ta osudová. Té, které nebylo vlivem špatného načasování kdysi souzeno, která však nikdy neměla šanci úplně zrezivět.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Staré lásky v našich srdcích nikdy úplně nezrezaví, o to víc nás možná může vrátit do minulosti ono náhodné setkání po letech. Setkání se starou láskou vás vrátí do minulosti, i když vám mozek bude urputně radit opak. Právě na podzim to budou lidé ve znamení Blíženců, kteří okusí chuť zapomenuté lásky. Zjistíte, že si máte pořád co říct a stále mezi vámi existuje spojení, které jste navázali před lety. Co když stále jeden druhému nejste lhostejní.

Říkáte si, že taková příležitost se už nikdy nemusí opakovat? Ale co váš současný vztah? Stojí stará láska za to, abyste kvůli ní poslali svého současného partnera k vodě?

Váhy (23.9 – 23.10)

Osudové setkání, které vyvolá staré vzpomínky. I tak by se dal v jedné větě shrnout podzim, který čeká na zrozence ve znamení Vah. Lidé ve znamení Vah jsou totiž velmi vášnivý a milující. Kdysi prožili velkou lásku, která se znovu hlásí o slovo.

I když vás rozchod velmi bolel, možná teď bude všechno jinak. Zapomeňte na staré křivdy a pokud jste svobodní, zkuste zapomenout na všechno špatné a vrhněte se do vztahu po hlavě. Tentokrát jsou vám hvězdy příznivě nakloněny.

Štíři (24.10 – 22.11)

Štíři nejsou zrovna zastánci radovánek v cizích postelích. Ovšem tomu tak neplatí v případě, kdy jim cestu zkříží jejich stará láska. Pak jdou všechny zábrany stranou. Dokážou prý milovat tak hluboce, jako žádné jiné znamení.

Možná by ale stálo zapřemýšlet, proč už v minulosti vztah s dotyčnou osobou nevyšel. Třeba vše nebylo tak zalité sluncem, jak se na první pohled mohlo zdát.