Horoskopy

Neschopná znamení: 5 jedinců, kteří se neumí koncentrovat

Neschopná znamení: 5 jedinců, kteří se neumí koncentrovat

Neschopnost soustředit se na něco, se může čas od času projevit u kohokoliv. Moc se nám nedaří, vše nám padá z rukou, neudržíme myšlenku, nejsme schopni dodržet stanovené termíny. To se zkrátka stává. Existují však jedinci, kteří mají tyto sklony k neschopnosti a roztržitosti napsané ve hvězdách. Patříte mezi ně? Pravděpodobně jste se narodili v některém z těchto znamení.

Kdo patří mezi neschopná znamení:

  • Blíženci
  • Váhy
  • Střelec
  • Vodnář
  • Ryby

Blíženci 

22. 5. až 21. 6.

Lidí narození v tomto znamení musí neustále něco dělat. Potřebují být do něčeho ponořeni, aby se nenudili. Chtějí být neustále něčím zabavení, pokud nejsou absolutně vytížení mají sklony k roztržitosti a nešikovnosti. Nenávidí jednotvárnost, ta je dohání přímo k šílenství. 

Váhy

23. 9. až 23. 10.

Toto znamení je celoživotním vyznavačem rovnováhy a harmonie, které potřebuje cítit ze všech stran. Tímto neustálým hledáním zaměstnává svoji mysl. Proto když je necítí, jsou rozhozené. Myslí si, že se jsou neschopné a nepotřební a také se tak projevují vůči svému okolí.  

Střelec

23. 11. až 21. 12.

Střelci jsou svéhlaví dobrodruzi, kteří neudrží pozornost nebo zaujetí u jedné činnosti. Musí neustále objevovat nové a nové cesty. Nevadí jim neúspěch. Prostě se zvednou a jdou dál. Občas je však unesou pohledy do budoucna tak, že se neumí udržet v současném dění a stávají se neschopní cokoliv udělat nebo dokončit. 

Vodnář

21. 1. až 20. 2. 

Toto vizionářské znamení má velmi inovativní nápady i názory. Neustále se zaobírá něčím novým, ať už v pracovním nebo soukromém prostředí. Je těžké jej unavit. Často ztrácí pojem o dění kolem sebe, žije ve svém vesmíru a není tak jednoduché Vodnáře přinutit k dokončení zadaných úkolů.

Ryby

21. 2. až 20. 3.

Zrozenci znamení Ryb jsou citově založení a hloubaví. Často se zaobírají svými niternými myšlenkami, které je dokáží pohltit natolik, že se v nich ztrácí a tenčí se jejich schopnost běžného fungování. Jsou roztržití a dokáží napáchat nemálo škod.