Horoskopy

Opatrná znamení zvěrokruhu: kdo neskáče do všeho po hlavě?

Opatrná znamení zvěrokruhu: kdo neskáče do všeho po hlavě?

Ne každý je takové torpédo jako třeba lidé narození ve znamení střelce. Jsou lidé, kteří k věcem přistupují s patřičnou rozvahou a opatrností. Raději si vše promyslí a pak se teprve pustí do práce. Toto je přehled nejopatrnějších znamení zvěrokruhu, která do všeho neskočí po hlavě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Opatrnost panny vyplývá z jejich přirozené touhy po dokonalosti. Raději si vše pořádně rozmyslí, než aby udělali chybu. Pečlivě zváží všechny možnosti řešení, aby je nic nepřekvapilo. Opatrnost panen není přemýšlením, ale je snahou o dosažení nejlepšího možného výsledku.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Lidé narození ve zamení kozoroha jsou celý život je poháněni touhami po úspěších a ambicích. Kozoroh je opatrný právě proto, aby neudělal chybu, která by ho mohla stát krk na žebříčku kariéry. Pečlivě tedy zvažují rizika jejich rozhodnutí, samozřejmě vždy navíc s přihlédnutí k tomu, jakou odměnu získají. Opatrnost kozoroha by někdo mohl označit také za vypočítavost.

Býk (21. dubna – 21. května)

Býk má dlouhodobé cíle a všechna jeho rozhodnutí jsou pečlivě zvažována tak, aby si tyto dlouhodobé cíle nenarušil. Lidé narození ve znamení býka tedy přistupují k řešení problémů s rozvahou o praktických dopadech. Rozhodování býkům sice trvá, ale jakmile se rozhodnou, je to jejich konečné stanovisko a už ho nikdo a nic na světě nezmění.

Rak (22. června – 22. července)

Lidem narozeným ve znamení raka velmi záleží na tom, aby byli se všemi lidmi zadobře. Přistupují k lidem opatrně, aby nevyvolali zbytečný konflikt, které je emocionálně velmi zatíží. Opatrnost raka je jen projevem touhy po bezpečných vztazích.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štír se velmi obává, že bude zraněn. Proto je velmi obezřetný, pokud jde o vztahy s ostatními lidmi. Dokud si nezískáte důvěru štíra, nebude s vámi sdílet nic z osobního života.