Krása a módaMóda

Podzimní doplňky pro baculky: Tyhle vás zeštíhlí

Podzimní doplňky pro baculky: Tyhle vás zeštíhlí

Máte pár kilo navíc? Nevadí, dáme vám tipy na doplňky, díky kterým budete vypadat štíhlejší. Už se tedy nemusíte spoléhat pouze na stahovací prádlo, vhodné oblečení nebo zaručené diety. Stačí, když zaběhnete do obchodu a koupíte pár maličkostí, které vás opticky zeštíhlí.

Pásek

Nemáte-li zrovna postavu přesýpacích hodin, pokuste se pas vytvořit. Udělat to můžete pomocí saka nebo kabátku s projmutým pasem, ale také za pomoci obyčejného pásku. Případně si můžete rovnou pořídit oblečení, jehož součástí nějaký ten pásek je.

Šátek

Pokud milujete šátky, máte vyhráno. Lze s nimi totiž doslova kouzlit. V první řadě s nimi můžete zakrýt nelichotivé partie (například šátek přehozený přes ramena zakryje silné paže), v řadě druhé vám mohou posloužit místo pásku.

Pokud si šátek uvážete kolem krku a necháte jeho cípy viset dolů, tak nejen zakryjete krk a případnou dvojitou bradu, ale svou postavu díky visícím cípům i opticky prodloužíte.

Baret či výrazný klobouk

Pořiďte si výraznou pokrývku hlavy, která na sebe upoutá pozornost a noste ji. Skvěle se hodí například baret, kterého si lidé na ulici hned všimnou a nebudou se pak soustředit na jiné části vašeho těla. Donuťte zkrátka všechny kolem sebe, aby se vám dívali jen do obličeje a na hlavu.

Vhodná kabelka

Větší a silnější ženy by měly vždy nosit větší kabelky. S malými kabelkami totiž vypadají směšně a nepatřičně. V kontrastu s malou kabelkou působí plnoštíhlá žena mohutným dojmem.

Jakýkoliv zajímavý doplněk

Narazíte-li v obchodě na jakýkoliv zajímavý doplněk, kupte si ho. Skvělé jsou například zajímavé náušnice nebo výrazný náhrdelník. Pokud chcete, můžete nosit blyštivou čelenku nebo třpytivé boty. Vhodné je cokoliv, co na sebe strhne pozornost a odpoutá ji od problematických partií.