Horoskopy

Prolhaná znamení zvěrokruhu: těmto 6 se práší od pusy

Prolhaná znamení zvěrokruhu: těmto 6 se práší od pusy

Asi každý z nás už někdy v něčem zalhal. Někdy jsme lhali proto, abychom se vyvarovali nepříjemnostem, jindy jsme se ke lži uchýlili proto, abychom vypadali zajímavější. Jsou mezi námi ale taková prolhaná znamení zvěrokruhu, kterým se doslova práší od pusy. O koho jde?

Prolhaná znamení zvěrokruhu

Zatímco někdo se ke lži uchýlí opravdu jen tehdy, kdy je to nutné, jiní se lhaní absolutně nebrání. Podívejme se společně na prolhaná znamení zvěrokruhu. Nepatříte k nim i vy?

  • Ryby
  • Blíženci
  • Rak
  • Štír
  • Váhy
  • Vodnář

Ryby

Ryby jsou sice citlivé duše žijící si ve svém vlastním smyšleném světě, ale i když se na první pohled tváří nenápadně a neškodně, pro lež nikdy nejdou daleko. Když potřebují získat, co chtějí, nedělá jim problém upravit si pravdu. A výčitky je netrápí.

Blíženci

Blíženci mají na lhaní talent. Nahrává tomu fakt, že se v nich kloubí minimálně dvě různé osobnosti. Právem tak patří mezi prolhaná znamení zvěrokruhu, protože se ke lži uchylují poměrně často. Třeba i tehdy, aby někoho neranili.

Rak

Zrozenci Raka lžou hodně a lžou často. Na jejich obranu ale nutno dodat, že ve většině případů nelžou s úmyslem někomu ublížit nebo někoho poškodit, ale jen proto, aby dosáhli toho, co chtějí. Nejčastěji lžou proto, aby nemuseli říci pravdu.

Štír

Štír nejenže patří mezi prolhaná znamení zvěrokruhu, tohle znamení našemu seznamu dokonce kraluje. Na lhaní jsou totiž tito lidé mistři a vůbec na nich nepoznáte, že zrovna neříkají pravdu. Své lži totiž umí dokonale maskovat.

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah dokážou s ostatními velmi dobře manipulovat a to dost často právě tím, že použijí nějakou tu lež. Lžou proto, aby druhé dostali přesně tam, kde je potřebují mít. A neřeší, jestli tím někomu ublíží.

Vodnář

Ani Vodnáři nelžou proto, aby záměrně někomu ublížili nebo ho ranili. I v jejich případě jde spíše o milosrdné lži. Vodnáři lžou proto, aby nikomu nemuseli ublížit. Jsou to ale lidé, kteří jsou o své pravdě přesvědčeni.