Krása a módaMóda

Tenisky k sukni: kombinace, kterou si v roce 2024 zamilujete!

Tenisky k sukni: kombinace, kterou si v roce 2024 zamilujete!

Víte, jak skloubit eleganci i pohodlí? Vsaďte na tenisky k sukni! Váš outfit bude vypadat dokonale, i vaše nohy se ale budou cítit skvěle. Tenisky se hodí k většině střihů a stylů sukní. Stačí jen vybrat ty správné.

Jaké tenisky k sukni zvolit

Ne každé tenisky jsou vhodné na nošení v kombinaci se sukní. Například čistě sportovní obuv nechte raději doma, a i barevně volte spíše umírněné varianty. Nejlépe vypadají tenisky bílé, a to buďto plátěné nebo kožené. Ženy často preferují u plátěných tenisek značky jako Converse nebo Vans, nebojte se však sáhnout ani po cenově dostupnějších variantách podobných bot. Tenisky, které byly inspirovány klasickými bílými Converskami, pořídíte už za pár stovek ve spoustě obchodů s oblečením a obuví.

Pro více elegantní vzhled doporučujeme upřednostnit tenisky kožené. Ty se navíc snadněji udržují a vydrží o poznání déle. Na trhu najdete obrovskou nabídku bílých kožených tenisek například od značek Tommy Hilfiger aj. Tyto tenisky mívají čistý jednoduchý střih, který váš outfit hezky dotvoří ale nebude od něj zbytečně odvádět pozornost.

Pokud nejste právě fanoušek bílé barvy, poohlédněte se po jiných tlumených odstínech. Krásný model Teny Vegan nabízí značka Vasky. Jejich jemně béžový odstín Vanilla je naprosto dokonalý. Ani sázka na černou však není žádný risk. Černé tenisky k sukni taktéž využijete a určitě s touto kombinací neuděláte chybu.

K jaké sukni ve tenisky hodí

Možná se tomu podivíte, ale tenisky jsou využitelné téměř ke každé sukni. Záleží jen na správné kombinaci. Například plátěné tenisky vypadají krásně s delšími romantickými plisovanými sukněmi, zatímco sportovnější modely můžete obout k pohodlným šatům mikinového či tričkového střihu. Vhodné jsou také džínové a úpletové sukně. Jen s formálními kousky postupujte opatrně. Jestliže máte svou oblíbenou kostýmkovou sukni, až se ji příště rozhodnete obléct, tenisky nechte raději doma.