Krása a módaMóda

Co o vás říká barva náramků? A která se k vám hodí?

Co o vás říká barva náramků? A která se k vám hodí?

Věříte na věci mezi nebem a zemí? Máte málo energie a chtěly byste jí mít víc? Potřebujete se uzdravit na těle či na duši? Zkuste barevné náramky. Každá barva značí něco jiného a dokáže vám pomoci s jiným problémem. Jaká je ta vaše?

Červený náramek

Červenou barvu uvidíte na zápěstí lidí ve svém okolí vůbec nejčastěji. Červené náramky totiž chrání před uhranutím, zároveň dodávají energii a pobízejí k aktivitě. Konkrétně u žen je pak červená barvou pánevní oblasti a posiluje ji.

Smaragdový náramek

Smaragdová barva vás ochrání před zlými silami, před podvodníky i zloději, případně pomůže vylepšit vaši finanční situaci. Zároveň vám dodá sílu a uklidní vás.

Růžový náramek

Růžové náramky se hodí nejen pro malé princezny, ale i pro zralé ženy, které řeší milostné problémy. Pozor, růžová také zvyšuje chuť na sladké. Pokud tedy máte pár kilo navíc, dejte si na ni raději pozor.

Tmavě modrý náramek

Tmavě modrá je barvou štěstí. Teprve své štěstí hledáte? Tmavě modrý náramek se může stát vašim pomocníkem. Oceníte ho, pokud studujete nebo třeba začínáte podnikat. Dodá vám klid a ochrání vás před negativními vibracemi.

Bílý náramek

Bílá vám pomůže vyrovnat se ztrátou a otevřít se novému. Uklidní vás, uzdraví, a to jak na duši, tak na těle. Pouštíte se do něčeho nového? Vykročte pravou nohou a s bílým náramkem na zápěstí.

Oranžový náramek

Oranžová vám dodá energii, stejně jako to v létě dělá slunce. Zároveň vám zvedne náladu, povzbudí vás a zbaví úzkostí. Chrání také před nemocemi a podporuje chuť k jídlu.

Černý náramek

Černá není jen barvou smutku, ale dodává také sílu a chrání před negativními vibracemi z okolí. Černá značí tajemno, ale i citlivost, eleganci nebo mystično.