Krása a módaMóda

Nejmodernější kabelky, které letěly toto léto: Ještě je stihnete sehnat

Nejmodernější kabelky, které letěly toto léto: Ještě je stihnete sehnat

Do výbavy každé ženy patří také kabelka. Které jsou hitem tohoto léta a jaké by rozhodně neměly chybět ve vaší výbavě?

Kabelky XXL formátu

Tento model vám umožní mít vždy po ruce vše, co potřebujete, neboť velké kabelky jsou trendy. Poskytují dostatek prostoru pro nezbytnosti denního fungování. Dokonce se do nich vejde i drobnější nákup. Uložíte do nich i desky s pracovním podklady a dokonce i menší notebook nebo tablet. K dostání jsou různé modely, které pojmou vše, co potřebujete mít po ruce a navíc mají styl.

Pořiďte si bagetky

Že nevíte, co to je? Jedná se o podlouhlé modely vyrobené v univerzálním tvaru. Jejich popruh můžete upravit tak, aby šly nosit přes rameno nebo do ruky. K dostání jsou špičkové kousky, které patří do dílen známých designérů. Takové modely představují dokonalou investici. Pro letošní rok hrají prim bagetky, které jsou vytvořené v minimalistickém stylu, jednoduché, s okouzlujícím leskem.

I mini kabelka nabízí maxi efekt

Mini kabelka se hodí na procházku, na posezení s přáteli nebo na procházku jen tak, po městě. Vejdou se do ní ty nejnutnější věci – klíče, telefon, peníze a lesk na rty či rtěnka. Pro letošní sezónu si klidně pořiďte nějaký ten extravagantní kousek, který bude dobře vidět, i když je miniaturní. Vyzkoušejte různé tvary, barvy nebo modely s výraznějšími doplňky.

Barvy a zase barvy

Univerzální kousky, které ladí s každým outfitem, mají černou, hnědou nebo šedou barvu. K rozvernému letnímu počasí se však hodí kabelky, které jsou barevné. Užívejte si barvičky a nebojte se pořídit si nějaký bláznivě barevný kousek. Odvážné odstíny dokonale oživí váš letní pastelový outfit. Prim hrají tóny levandulové, mátově zelené nebo meruňkové barvy. Tyto barvy vytvářejí nezapomenutelný kontrast a každému outfitu dodají svěží vzhled.

Nebojte se řetězů

Řetízky a řetězy mohou nahradit popruhy, které navíc představují dokonalý doplněk. I tyto kousky můžete zakomponovat do svého outfitu. Vybírejte nejen podle stylu, ale i podle příležitosti, ke které kabelku berete. Můžete si pořídit kabelku s jemnými řetízky nebo s řetězem masivnějším – z bílého nebo žlutého kovu.