Krása a módaMóda

Komu sluší kalhoty culottes: padnou i vám?

Komu sluší kalhoty culottes: padnou i vám?

Říkáte si, že znáte všechny varianty kalhot? Možná vás překvapíme, jelikož jsme pro vás našli střih kalhot jménem Culettes. Zmíníme se nejen komu tento střih padne, ale také kdy by se mu měl vyhýbat.

Jak vypadají kalhoty Culottes

Jsou volné, široké kalhoty s charakteristickým střihem končícím kolem poloviny lýtek nebo třičtvrtě stehen. Mohou mít vysoký nebo střední pas a jsou často nošeny v lehkých a vzdušných materiálech. Jejich střih připomíná sukně, což zajišťuje volnost a pohodlí při nošení. Culottes vyvažují postavu s výraznými boky a tvarují pas. Můžete je najít v různých vzorech, barvách a délkách, což je činí vhodnými pro různé módní vkusy a příležitosti.

Komu sluší střih Culottes

Vysoké ženy, si zde přijdou na své, kalhoty zkracují postavu, tudíž jsou ideální pro vyšší ženy, které chtějí opticky snížit svou postavu. Díky svému volnému střihu a pohodlnosti jsou super pro těhotné ženy hledající styl a komfort. Pokud se necítíte komfortně se svými nohami, culottes jsou skvělou volbou pro jejich zakrytí. V módě nejsou žádná pravidla, která někoho omezují, a tak jsou zde vítání milovníci experimentů, jelikož dané kalhoty nabízí různorodou kombinaci všemožných stylů.

Komu nevyhovují Culottes

Tyto kalhoty nevyhovují osobám, které jsou nižší, jelikož Culottes opticky zkracují postavu, což je nevýhodné. Široký střih vizuálně rozšiřuje pas, což není vhodné pro ty, kteří chtějí tuto část těla zvýraznit. Občas se považují za příliš volné a neformální pro některé pracovní nebo společenské akce. Pokud preferujete přiléhavé kalhoty nebo džíny, jakou jsou skinny nebo slim džíny, tak tento střih není vůbec pro vás.

S čím módní kousek kombinovat

  • Kombinujte culottes s blůzou s volánky pro romantický a ženský vzhled.
  • Pro jednoduchý a moderní vzhled zvolte culottes s jednobarevným tílkem.
  • Zkombinujte culottes s crop topem pro ležérní a trendy styl.
  • S košilí můžete vytvořit elegantní i každodenní outfit.
  • Pro sportovnější look zkombinujte culottes s teniskami.
  • Naopak, s podpatky dosáhnete vytříbenějšího vzhledu.
  • Krásné doplňky, jako jsou náhrdelníky, náramky a kabelky outfit dokonale doladí.