Krása a módaNehty

Černé gelové nehty: který tvar jim sluší a jaké jsou v roce 2024 trendy?

Černé gelové nehty: který tvar jim sluší a jaké jsou v roce 2024 trendy?

Černé gelové nehty rozhodně nepatří mezi ty nejběžnější. Právě naopak! Jejich nošení vyžaduje trochu odvahy vystoupit z davu. A to i přesto, že právě černá barva je tou vůbec nejuniverzálnější. Vyzkoušejte černé gelové nehty i vy a užijte si snadné kombinování této nesmrtelné klasiky.

Výběr správného tvaru je důležitý

Černé nehty nejsou jen pro rebely a příznivce skupiny Kiss. Naopak se velmi dobře hodí i pro prudce elegantní dámy, které chtějí ohromit své okolí. Můžete je nosit jednoduše jednobarevné, ale klidně sáhněte i po různém zdobení.

Elegantněji vypadají černé gelové nehty delší. V opačném případě totiž nehty v kombinaci s černou vypadají zbytečně opticky krátké a nedospělé. Dokonalý tvar pro černé nehty je ballerina, vedle nešlápnete ani s mandlovým tvarem nebo dlouhými špičatými nehty s bohatým zdobením. Tato varianta však rozhodně není pro každého.

Nepodceňte volbu barvy

Ano, samozřejmě se může zdát, že černá je zkrátka černá, a že tudíž na jejím výběru není co zkazit. To ovšem není tak úplně pravda. Je důležité, aby byl černý gel dostatečně krycí. Zároveň je také nutné zde zmínit, že černá barva se nehodí pro každého. Ideální je pro zimní barevné typy, naopak pro letní nebo podzimní typ se příliš nehodí.

Trend roku 2024: matný finiš!

Černé gelové nehty vypadá perfektně v lesklé variantě, co je ale pro jednou vyzkoušet trochu ozvláštnit? Sáhněte jednoduše po matném top coatu jako je kupříkladu Finich Matt od značky NANI Nails. Vyjde vás bez slevy jen na 129,- a díky němu v podstatě zdvojnásobíte svou sbírku gelových laků. Nemusíte si totiž kupovat speciální laky s matným efektem. Na všechny vám stačí jen vhodný top coat!