Krása a módaMóda

Kraťasy pro větší bříško: trendy roku 2023

Kraťasy pro větší bříško: trendy roku 2023

Svět módy nabízí možnost nosit stylové kraťasy bez ohledu na tvar vaší postavy, tedy i když máte nějaké to kilo navíc. Pojďme si představit ty vůbec nejvíce trendy kraťasy pro ženy s větším bříškem, které vám umožní v letošním roce zazářit. Jaké kraťasy zakryjí nedokonalosti a naopak dají vyniknout vaším hezčím partiím? 

Džínové šortky 

Jakožto nejvhodnější materiál šortek pro ženy s větším bříškem bývá označována džínovina – pevná látka, která dokáže dokonale modelovat postavu. Vůbec nejlepší volbou jsou lehce volné či zúžené džínové kraťasy, které jsou doplněny výraznějšími prvky, např. , pro odlákání vizuální pozornosti. Pozor však na to, že v džínovině může být přes léto horko, proto během horkých dní vyměňte džínové kraťasy za ty bavlněné či ty vyrobené z lnu. Výhodou džínoviny je i to, že jde o neprůsvitnou látku, jež nezdůrazňuje nedokonalosti postavy.

Kraťasy s vysokým pasem

Kalhoty s vysokým pasem, které se v poslední době vrátily do módy, vypadají skvěle nejenom na postavách modelek, ale i na baculkách či těhulkách s větším břískem. Výhodou tohoto modelu je, že vizuálně odvádí pozornost od břicha ke spodnějším partiím. Díky tomu tak vaše postava nabere daleko harmoničtější a vyváženější proporce.

Delší kraťasy

Bez ohledu na to, jak ráda ve světě módy experimentujete, tak byste neměla věnovat pozornost ultrakrátkým a příliš těsným šortkám. Takové výrobky, totiž dokonce i na štíhlé postavě mohou vypadat příliš vulgárně. Proto vsaďte na delší kraťasy, které vhodně doplňte kupříkladu stylovým topem s módním potiskem či romantickou halenkou s jemnou krajkou.

Bermudy

Bermudy jsou ideální pro každou plnoštíhlou postavu. Klíčovou roli v atraktivitě tohoto modelu hraje jejich délka (těsně pod kolena) a volný, nikoliv však beztvarý střih. Zkrátka tento model úspěšně skrývá plné boky a naopak upozorňuje na hubenější linie a nohy. Výhodou těchto ikonických  kraťasů je i to, že se dají nakombinovat prakticky k čemukoliv – od neformálního až po pracovní outfit.

Světlé kraťasy

Přes veškerou snahu návrhářů a stylistů upozornit plnoštíhlé ženy na výhody světlých odstínů jsou stále mezi nimi nejoblíbenější tmavé barvy. To je nicméně škoda, neboť světlé barvy sukně dodávají outfitu romantický vzhled. A postarají se o to, že zdůrazní příznivé tvary a díky tomu vám šortky ještě lépe padnou. Ideální z tohoto pohledu jsou kupříkladu pastelově žluté nebo růžové kraťasy.