Krása a módaMóda

Jaké vybrat plavky pro plnoštíhlé: 4 tajemství úspěšného nákupu

Jaké vybrat plavky pro plnoštíhlé: 4 tajemství úspěšného nákupu

Během celého roku se najdou dny, kdy máte chuť vyrazit na bazén nebo k vodě, a proto je důležité mít ve skříni alespoň jedny perfektně padnoucí plavky, které můžete v případě potřeby vytáhnout a jít si užívat vodních radovánek. Avšak jak vybrat plavky pro plnoštíhlé dámy?

Zvolte správnou barvu

Jestliže vám příroda nadělila objemnější břicho a širší boky, měli byste se při výběru plavek držet spíše tlumených barev, které dokážou tuto oblast zúžit.

Věřte tomu, že nejhorší variantou by bylo obléknout si bílé nebo žluté plavky, které by zvýraznily některé centimetry navíc. Do černé, tmavě modré nebo tlumené barvy se prostě ty naše špeky tak nějak lépe schovávají!

Nebojte se korálků a řetízků

Pokud máte obavy z toho, že váš koupací outfit bude příliš nudný, hledejte plavky se zlatými nebo jinými ozdobnými řetízky či korálky, které jim dodají trochu nevšednosti. Nebojte se ozdob, protože díky nim zároveň odvedete pozornost od svých nedokonalostí.

Jednodílné plavky jsou skvělá volba

Plnoštíhlé dámy se pravděpodobně budou nejlépe cítit v jednodílných plavkách, které perfektně zakryjí oblast většího bříška a boků.

Jakmile v obchodě narazíte na jednodílné plavky s průstřihy, zamiřte raději do jiné uličky, protože všemožná vykrojení se hodí spíše pro dámy, které nechtějí nic skrývat. Možná byste tomu samy nevěřily, ale právě díky průstřihům vyleze ven vše, co jsme chtěly nechat díky jednodílným plavkám zakryto!

Zvýrazněte své přednosti

Při koupi plavek se řiďte heslem, že chcete odkrýt své přednosti a zakrýt nedokonalosti. Co to znamená v praxi?

  • Máte krásný hrudník, na který jste pyšná? Zvolte plavky s hlubokým výstřihem do V a nebojte se ukázat své přednosti.
  • Je váš zadeček kulatý a skvěle tvarovaný? Vyberte si plavky, které vaši přednost ukážou – nejlépe tanga nebo brazilky.
  • Líbí se vám vaše ramena? Kupte si plavky bez ramínek.