Krása a módaMóda

Plavky pro malé poprsí: 4 nejlepší styly, které dodají objem

Plavky pro malé poprsí: 4 nejlepší styly, které dodají objem

Máte menší poprsí a nevíte si rady, jaké plavky si vzít k bazénu? Sepsali jsme pro vás 4 varianty plavek, které opticky zvětší vaše poprsí.  

Trojúhelníkové plavky

Trojúhelníkové vršky s tenkými popruhy často dodávají iluzi většího poprsí. Taktéž plavky s vázáním za krk poskytují prsům tvar. Navíc tento střih také může působit velmi elegantně.

Plavky s volánky nebo rouchy

Plavky s volánky přidávají nejen objem, ale i tvar malému poprsí. Nejlépe zvolte plavky s volánky umístěnými na horní části. Plavky s výraznými vzory a světlými barvami mohou dále podpořit iluzi většího poprsí. K plavkám s volánky zvolte spodní díl jednoduchého střihu, aby se pozornost soustředila na horní část těla. Ujistěte se, že volánky nejsou příliš velké a nepřekrývají vaši postavu, aby byl efekt co nejvýraznější.

Push-up plavky

Push-up plavky mají vycpávky nebo gelové vložky, které zvýrazní váš vršek. Volte plavky s odnímatelnými vložkami, abyste mohli sami regulovat, jakého efektu chcete dosáhnout, a zároveň si zachovali přirozený tvar. Hledejte push-up plavky s vhodným střihem, který podtrhne vaši postavu. Zvažte kombinaci push-up vršků s jinými střihy spodních dílů, abyste vytvořili vyvážený vzhled. Ovšem nejdůležitější je, abyste se ve svých plavkách cítila pohodlně a sebevědomě.

Sportovní plavky

Poskytují podporu a pohodlí, ať už se rozhodnete pro sportovní střih, který zdůrazní vaši postavu, nebo pro kontrastní barvy a vzory. Sportovní plavky jsou navrženy pro aktivní pohyb, proto zvolte plavky s dobrým střihem a podporou, které vám umožní pohybovat se bez omezení. Zajistěte, aby sportovní plavky měly materiál schopný rychle odvádět vlhkost. Investujte do kvalitních materiálů, které vydrží opakované nošení a praní, a zároveň budou pohodlné na těle.

Shrnutí

Výše zmiňujeme ty nejlepší plavky pro malá prsa. Mezi ně jsme zařadili:

  • Trojúhelníkové plavky
  • Plavky s volánky nebo rouchy
  • Push-up plavky
  • Sportovní plavky