Krása a módaMóda

Nadměrné velikosti z USA: kde je v roce 2024 koupit?

Nadměrné velikosti z USA: kde je v roce 2024 koupit?

Najít dobře padnoucí oblečení je oříšek vždycky, co ale teprve když vaše velikost příliš neodpovídá průměru. V takovém případě musíte obětovat nemálo času pro to, abyste našli kvalitní oblečení v nadměrné velikosti. A pokud možno i za příznivou cenu. Naštěstí pro vás máme řešení! Pokud totiž někdo umí šít oblečení pro poněkud objemnější a plnější postavy, pak to jsou v každém případě Američané.

All 67

Značku All 67 založil Jeff Cafone, který v podstatě úplnou náhodou přišel k továrně zaměřující se na výrobu kožených bund. A kvalitní kožené bundy nadměrné velikosti z USA měly téměř okamžitý úspěch. Pokud tedy po podobném kousku, který vám vydrží desítky let, toužíte, podívejte se na značku All 67.

Curvy Beach

Nejen bundy ale také plavky ve větších velikostech mohou být téměř k nesehnání. Pokud ale náhodou budete mít cestu do USA, nebo máte možnost nechat si oblečení odtamtud poslat, jistě nesmíte opomenout ani značku Curvy Beach. Specializuje na plavky, které prostě potřebujete! Vyzkoušet můžete také značku Alpin Butterfly.

Astra Signature

Elegantnější kousky na každodenní nošení v nadměrné velikosti z USA pořídíte u značky Astra Signature. Jedná se o oblečení skvělé do kanceláře nebo na slavnostní příležitosti. Značka cílí na mladé ženy mezi 25 a 45 lety a její modely jsou skutečně unikátní.

RWN by Rawan

Za značkou RWN by Rawan stojí Rawan Ghawi, šéfka rozšířené značky Forever 21. Na RWN je velmi znatelné, že její zakladatelka disponuje širokými zkušenostmi, a proto v jejím portfoliu najdete všechno od oblečení na denní nošení, přes teplé bundy až po zajímavé trendy boty.

Jaká je vaše oblíbená plus size značka?