Krása a módaMóda

Košilové šaty: Jak je nosit a s čím kombinovat?

Košilové šaty: Jak je nosit a s čím kombinovat?

Košilové šaty jsou ženské a elegantní a zároveň i velmi pohodlné. Sluší téměř každé ženě. Pokud už nějaké šaty tohoto typu máte ve skříni nebo po nich pokukujete v obchodě, dáme vám pár tipů jak je nosit a s čím je kombinovat.

1. Košilové šaty přepásejte

Vezměte pásek ve stejné barvě jako mají šaty nebo v barvě kontrastní a šaty přepásejte. Zdůrazněte svůj pas a vytvořte tak postavu přesýpacích hodin. K šatům obujte podpatky, baleríny nebo tenisky a vyrazte do města.

2. Košilové šaty zkombinujte s kalhotami

Pokud je venku příliš zima, nebojte se pod šaty obléct kalhoty. Šaty můžete opět přepásat, ale možná bude v tomto případě lépe vypadat, pokud si je vezmete rozepnuté na tričko či rolák a použijete je jako přehoz místo saka.

3. Volné košilové šaty

Pokud máte štíhlou postavu, oblečte si jednoduché košilové šaty bez pásku a doplňte je výraznými doplňky.

4. Košilové šaty a vrstvení

Košilové šaty jsou ideálním kouskem i do chladnějšího počasí. Můžete je totiž vrstvit. Klidně si přes ně přehoďte sáčko nebo křivák. Obléct přes ně můžete i dlouhý svetr nebo vestu.

5. Košilové šaty a kraťasy

Košilové šaty v kombinaci se šortkami jsou trochu netradiční kombinace, ale proč ne. Oblečte si crop top a šortky a ramena si pak přehoďte košilové šaty. Vůbec je nezapínejte nebo je zapněte jen několik horních knoflíků.

6. Módní denim

Denim je letos v módě, takže pokud hledáte trendy kousek, pořiďte si džínové košilové šaty. Můžete je přepásat či nikoliv, záleží jen na vás.