Krása a módaNehty

Nejmodernější nehty pro Srpen 2023: Které letí?

Nejmodernější nehty pro Srpen 2023: Které letí?

Vhodně a vkusně upravené nehty jsou naší ozdobou. Někdo si nechává nehty přírodní, další nosí nehty gelové či akrylové.

Jaké nehty si nechat vytvořit pro srpen 2023? Vyzkoušejte akryl nebo gelovky. Které z nich jsou lepší? Připravili jsme pro vás srovnání.

Akrylové nehty

Použijete-li na nehty akryl, posílíte je a vyplníte na nich nesrovnalosti a drobné trhlinky. Vytvářejí se pomocí akrylového pudru a liquidu, což je speciální tekutina. Obě složky společně vytvářejí dobře tvarovatelnou hmotu. Tou se modeluje nehet. Ten pak tvrdne na vzduchu. Doba tvrdnutí je 2-3 minuty. Obnova akrylu je vhodná jednou za tři – čtyři týdny.

  • Výhody akrylových nehtů:

Akryl je dostatečně pevný. Lze jej nanášet na nehty i v případě vykonávání manuálně náročnější práce. Hrozí menší riziko poškození. Dokáže zpevnit i slabší přírodní nehty. Opraví nehty deformované. Lze jej aplikovat i na nehty, které mají problémy – jsou lámavé nebo se rychleji mastí. Lze jej tvarovat v tenké vrstvičce. Akrylové nehty se dají snadno modelovat nebo prodlužovat pomocí šablonky. Akryl je po vytvrzení dokonale tvrdý.

Gelové nehty

Používá se pružný gel, který vytvoří dokonale přirozený vzhled nehtů. Pro tvrdnutí je potřeba jej vystavit UV záření.

  • Výhody gelových nehtů

Nehty modelované tímto způsobem mají dlouhou životnost. Dobře provedená modeláž vydrží až čtyři týdny. Gel se dá snadno tvarovat. Existují i gely barevné. UV gel se dá snadno brousit pilníkem.

Trendy pro srpen 2023

Ať už se rozhodnete pro nehty gelové nebo akrylové, obojí jsou trendy, podívejte se, co bude IN v manikúře pro srpen 2023.

Léto přeje barvám. Jaké si nechat vykouzlit na nehtech? Milujete-li barvy, pak dejte přednost korálovým odstínům, zářivě žlutým barevným tónům nebo svěží zelené barvě. Dáváte-li přednost decentnějším barvám, pak prim hrají neutrální pastelové odstíny jemné béžové, světle růžové nebo levandulově fialové barvy. Tyto pastelové barvičky jsou také vhodné pro nail arty. K nim patří francouzské špičky nebo designy minimalistického vzhledu.