Krása a módaMóda

Dnešní móda: Co je in v roce 2024

Dnešní móda: Co je in v roce 2024

Posloucháte stále, že nemáte vkus a že nejdete s módou? Tak tomu je konec. Po přečtení našeho článku získáte pohled do dnešní módy a vydáte se na nákup. Váš šatník doplňte:

  • Cargem kalhoty
  • Průhledným nebo háčkovaným stylem
  • Oversized střihy

Cargo kalhoty

Cargo kalhoty jsou volné kalhoty, vyrobené z odolných materiálů, které mají typické velké kapsy na bocích nebo na stehnech. Cargo kalhoty jsou nyní dostupné v různých střizích a délkách, a často jsou vyhledávány pro svůj praktický a pohodlný design. Tyto kalhoty se nosí jako streetwear a jejich vzhled se jednoduše kombinuje s různými typy vršků a obuvi.

Průhlednost

Průhledná móda je styl, který využívá látky a materiály s různými stupni průhlednosti, jako jsou tyl, síťovina, organza nebo průhledné plastové materiály. Tyto materiály umožňují nahlédnutí na kůži nebo jiné vrstvy oblečení, což vytváří zajímavé a vizuálně atraktivní efekty. Průhledné kousky přidávají k oblečení prvky lehkosti, elegance a sexy nádechu. Módní průmysl využívá průhledného designu při tvorbě šatů, blůz, sukní, plavek a dalších doplňků.

Háčkovaná móda

Háčkovaná móda je trend, který se v posledních letech znovu oživil a získává na popularitě. Háčkování se považuje za ruční uměleckou dovednost. Díky tomu jsou háčkované kousky oděvu unikátní a originální. V háčkované módě se objevují svetry, topy, šály, kabelky, klobouky a dokonce i plážové šaty. Háčkované vzory mohou být různorodé, od jednoduchých a geometrických tvarů až po složitější květinové nebo krajkové motivy.

Oversized střihy

Oversized střihy jsou oděvy, které jsou záměrně navrženy tak, aby byly větší než standardní velikosti. Tento styl je charakterizován volným a prostorným střihem, který poskytuje pohodlný a uvolněný pocit. Oversized oblečení je obvykle vyrobeno z měkkých a lehkých materiálů, což je dělá ideálním pro volný čas nebo neformální příležitosti. Celkově vzato, oversized střihy jsou módním stylem oděvů, který nabízí pohodlí, uvolněný vzhled a zároveň umožňuje vyjádřit osobní styl.