Krása a módaMóda

Střihy na šaty pro plnoštíhlé: 3 nejlepší střihy

Střihy na šaty pro plnoštíhlé: 3 nejlepší střihy

Plnoštíhlé ženy mohou vypadat nádherně a elegantně v šatech, pokud zvolí správné střihy, které lichotí jejich postavě. Zde vám představíme tři unikátní střihy, které podtrhnou vaše přednosti a pomohou vám cítit se sebevědomě a pohodlně.

Empire střih

Empire střih je skvělou volbou pro plnoštíhlé ženy. Tento střih zdůrazňuje pas a poté se šaty rozšiřují směrem dolů. Díky této siluetě je skvělým způsobem, jak zamaskovat části těla, které nechcete příliš zdůrazňovat, a soustředit pozornost na horní část vaší postavy. Empire střih je oblíbený pro svatební šaty či večerní róby. Skvěle se hodí i pro budoucí maminky, protože pohodlně obepíná bříško a zároveň skvěle vypadá.

A-line střih

A-line střih je dalším skvělým výběrem pro plnoštíhlé ženy. Tyto šaty jsou u pasu úzké a postupně se rozšiřují směrem dolů ve tvaru písmene A. Tento střih vytváří iluzi delších nohou a zároveň hezky zakrývá širší boky a stehen. A-line střih je skvělý pro koktejlové večírky, plesy a formální události. Můžete si vybrat z různých délek a materiálů, podle toho, co vám nejvíce vyhovuje.

Wrap střih

Wrap střih je další elegantní volbou pro plnoštíhlé ženy. Tento střih vytváří překřížený efekt na přední straně šatů a opticky zužuje pas. Díky zdůraznění horní části těla a přilnutí šatů kolem pasu vytváří opticky delší siluetu. Wrap šaty jsou pohodlné a vhodné pro různé příležitosti, od denního nošení po večerní události. K dispozici jsou různé variace tohoto střihu, které vám umožní najít ten správný vzhled pro váš osobní styl.

Porovnání střihů na šaty pro plnoštíhlé

StřihVýhodyVhodné příležitosti
EmpireZvýrazňuje pas, skrývá části tělaSvatební šaty, večerní róby
A-lineIluze delších nohou, skrývá boky a stehenKoktejlové večírky, plesy
WrapOpticky zužuje pas, vytváří delší siluetuDenní nošení, večerní události

Pamatujte, že nejdůležitější je, abyste se ve svých šatech cítili skvěle a sebevědomě. Vyberte si střih, který podtrhne vaši krásu a přednosti, a uvidíte, jak budete ve svém výběru zářit na každé události!