Krása a módaMóda

Kde koupit prodloužené kalhoty: 3 tipy, z nichž si vybere každý!

Kde koupit prodloužené kalhoty: 3 tipy, z nichž si vybere každý!

Každý člověk, který nemá právě konfekční postavu, dennodenně bojuje s nákupem padnoucího oblečení. Ať už jste menší či větší postavu v porovnání s průměrem, jistě víte, že ne v každém obchodě se vám povede sehnat střihy oblečení právě pro vás. Jestliže vás zajímá, kde koupit prodloužené kalhoty, čtěte dál! Máme pro vás skvělé tipy na skvělé obchody, v jejich nabídce si jistě vyberete.

Longee: pro všechny vysoké muže i ženy

E-shop Longee nabízí slušivé oblečení pro všechny muže a ženy. Najdete u nich všechno od pyžam až po společenské oblečení. Střihy jsou vytvářeny speciálně tak, aby byly pro vysoké postavy lichotivé a pohodlné. Většina oblečení značky Longee je navíc ušita buďto přímo v České republice nebo v EU. Jejich prioritou je kvalita a udržitelnost, což se odráží mimo jiné i v ekologickém balení zásilek. Samozřejmě musíte počítat s tím, že se vysoká kvalita odráží na ceně. Jelikož jsou však kousky kvalitní, jedná se o skvělou investici.

Dlouhý holky (i kluci)

Internetový obchod Dlouhý holky se sice primárně zaměřuje na ženy, v jejich sortimentu najdete i pánské džíny a trička v prodloužených délkách. Oproti Longee mají Dlouhý holky i kamennou prodejnu v Praze v pasáži metra C Kobylisy, a tak si můžete jejich kousky před nákupem vyzkoušet. Stejně jako u předchozího e-shopu je nabídka velmi široká a seženete v ní v podstatě všechno, co vás napadne (včetně svatebních šatů). I zde však musíte počítat s vyšší cenou.

Jen pro vysoké

Výhradně na ženy se zaměřuje e-shop s názvem onlyTall: Značková móda pro vysoké ženy. V jejich nabídce najdete džíny, kalhoty, svetry a trička v prodloužených variantách, a to až do velikosti 38, která odpovídá 96 cm vnitřní délky nohavice.

A jaké je vaše oblíbené místo, kde koupit prodloužené kalhoty?